4.0

Annesiz büyümek

önce - diğer kategorisine tgcoznn ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Babasızlıktan daha zor olduğunu düşünüyorum. Evlenince daha da yokluğu hissediliyor.

1

Annesiz büyümeyi tatmadığım için bu konuda ne söylesem yetersiz kalır. Ama anne şevkatinden, sevgisinden, sıcaklığından mahrum olarak büyümek çok büyük eksikliklerle beraber büyümektir. İnsanın hayatına hem çok şey katarken hem de ondan çok fazla şey götürür. Allah annesiz büyüyenlere sabır ve güç versin.

5

Annesiz büyümek hayata biraz yenilerek başlamaktır. Çünkü bir anne sizi severek hayata alıştırır ve siz de bir çok şey öğretir. Ve bunlar genellikle bir başkasından öğrenebileceğiniz şeyler değildir. Çünkü size gerçekten sevmeyi koşulsuz sevilmeyi öğretir. Yine de şunu da belirtmek istiyorum ki dışarıda bir yerde annesiz olan bir sürü çocuk var ve bu yüzden bu çocuklar onları terk eden iğrenç insanların çocukları düşünmek yerine onların yalnızca çocuk olduklarını ve isteyerek bilerek doğmadıklarını, suçsuz olduklarını ve yalnızca birer çocuk olduklarını unutmamak gerek.

4

Eksiksin başka hicbir sey degil en guzel duygularıni yasadiginda paylasmak istersin annen yok omzunda aglamak istersin annen yok anne herşeydir. Annesi babası olan insanlara özenirim hep benimkiler sağolsunlar hiç tanımam kendilerini. Büyüten annem sağolsun.

Annesiz büyümek ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.