4.3

Market İndirimleri

önce - diğer kategorisine prensesvira ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Son aylarda en çok vakit geçirdiğim yerler haline geldi marketler. Alım gücü düştükçe marketleri tek tek gezerek nerede ne ucuzsa onları takip ederek alışveriş yapmaya başladım. Mutlaka listelerim vardır çantamda biten ve acil almam gerekenleri yazarım ki evde ne var ne yok onlara göre alışveriş yapabileyim. 2. bir listede bitecek olanlar. 2. listede olanlardan kampanyalı ürünler varsa hemen alırım. Doğru ve mantıklı alışveriş bizim tasarruf yapmamızı sağlıyor. Bazı aylar aldığım indirimleri hesaplıyorum tek tek faturalardan ve çıkan rakamlar beni daha da çok heveslendiriyor araştırıp sonra satın alma konusunda. Size bir rakam vermem gerekirse bu ay şu ana kadar yaptığım tasarruf 220 lira civarında. Özellikle marketler ayın son 1-2 günü büyük indirimler yapıyor aylık hedeflerine ulaşabilmek için benim bu ay ki tasarruf rakamım ay sonunda yapacağım büyük alışverişte belkide 2 katına çıkacak. 1 lira 2 lira demeyin takip edin paranız cebinizde kalsın.

5

Marketler de ne yazık ki indirim falan yok. Aksine hala zam yapıyorlar en son tanık olduğun bir sohbette marketçi malzeme getiren kişiyle konuşuyorlardı. Bunların fiyatları şu kadar yükseldi bu kadar yükseldi marketçiye fiyatları düzenlemesi konusunda uyarıyordu. Böyle giderse gerçekten geçim sıkıntısı yaşayan insan sayısı tamamen tavan yapacak durumda. 8-9 liraya aldığımız el sabunları 25-28 lira en basit örnek. Fiyatlar gerçekten çok fazla umarım kısa sürede tam anlamıyla bir düzenleme gelir de bu pahalılık son bulur.

paylaş - şikayet
3

Marketlerin daha fazla müşteri çekmek amacıyla yaptıkları indirimlerdir. Dikkatli bakıldığında yalnızca 10 15 kuruş indiğini görebiliriz. Buna rağmen indirimler öyle bir anlatılır ve öyle bir gösterir ki sanki fiyatları da çok düşmüş zannederiz. Bu nedenle genellikle işe yarar.

Market İndirimleri ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.