4.1

gece kitap okuma alışkanlığı

önce - kitap kategorisine Osman-Yusuf ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Her gece 2 den sonra kitap okuma alışkanlığım yoktur. Zira gece uyumak daha faydalıdır. Kitap gündüz okunur, genellikle sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemek yedikten sonra.

4

Her gece 2 den sonra kitap okumuyorum fakat gün içinde genelde sıkıldıkça okuyabiliyorum bazen. Onun duşunda pek kitap okuma alışkanlığım olduğu söylenemez.

paylaş - şikayet
4

Her gece 2 den sonra kitap okumak gibi bir alışkanlığım yok. Bazen gece 2 den sonra kitap okuyorum özellikle de uykum kaçtıysa. Ama genelde gündüz saatlerinde kitap okumayı tercih ediyorum. Bu sıralar televizyonda düzgün bir program olmadığı için akşamlarımı kitap okuyarak geçiriyorum.

3

Hayır. Gene 2'ye kadar ben çoktan uyumuş oluyorum. Uykumu alamadığımda başım ağrıyor. Uyumadıysam da yatakta bir o yana bir diğer tarafa dönüp duyulmaya çalışıyorum.

5

Gece kitap okuma alışkanlığı çok güzel bir alışkanlıktır. Bir ara benim de sahip olduğum alışkanlıktır. Gece kitap okurken insanın yavaş yavaş uykusu gelir ama bir de kitap heyecanlı ve sürükleyici bir kitapsa o zaman uyumamakta diretirsin. Kitap okumak günğn her saatinde güzel bir uygulamadır ama gece tadı bambaşkadır.

5

Acı acı içilmez şeker katıp içmek tatlandırır bence

2

İlk okuldayken okuyordum simdi senede birkere anca.

4

gece kitap okumak insanların stresini azaltan bir alışkanlıktır.insanları okumayanlara göre dahada iyi düşünmeye sevk eder daha mantıklı düşünürler.insanlar bir çok bilgi edinirler hayal gücü gelişir gece okumak insanların depresyonlarını azaltır depresyonu geriletir.birde insanların daha rahat uyumaları sağlar.

5

Bir kitabı gece okumak çok güzel bir şey sessiz sakin bir ortam da yalnız sen ve kitabın satırları gizli saklanmışlar

4

Gece kitap okuma alışkanlığı genellikle gündüz kitap okumaya fırsatı olmayan insanların sahip olduğu bir alışkanlıktır. Bunun en büyük sonuçlarından biri de kişinin gözlerinin fazla yorulması ve genellikle bu işin gözlük takmaya kadar gitmesidir. Gece kitap okumak güzeldir ama dediğim gibi gözleri çok yarar. Bu nedenle gündüz okumak daha sağlıklıdır.

gece kitap okuma alışkanlığı ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.