4.0

boş insanları ünlü yapmak

önce - kişi kategorisine sirackaymakci ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

günümüz türkiyesinde özellikle sosyal medya ile birlikte boş insanları ünlü yapmak halkımızın yeni görevi olmuş gibi. ülkede kendini rezil edeni örtbas etmek yerine onu daha çok konuşup ünlü ediyoruz ve sonucunda iyi şeyler olmuyor. örnek verecek olursak; youtuber'lar instagram fenomenleri , twitter fenomenleri gibi kendini rezil ederek para uğruna her şeyi yaparak ünlü olan boş insanlar.

5

Aslında çok gördüğümüz onlar oraya çıkartanların ego kattığı boş insmalrın ünlümolması çoğu insanın eziklik egoaunu yaplamasından gelir. İnsan kendini ünlü olan ve oraya çıkan insandan üstün görür ise böbürlenir bemcr ondan o boş insanlar ünlü ya da boş taklidi yapmak zorunda

5

Ülkemizin en büyük başarısıdır. sosyal medyada şurda burda durmadan paylaşırlar ve ünlü yaparlar fakat hepsi yaklaşık 2 3 ay kalmadan unnutulur ve hafızadan silinir. çok kalıcı bir şey değildir. Sosyal medyanın yanlış kullanılmasından kaynaklıdır.

3

Bir bakmissin yarin arkadasin unlu oluvermis bu iste ulkemiz basarili sacma sapan seylerden bile birisi unlu olabilmekte

5

bir çok boş insan ünlü oldu eyvallah, hepsine eyvallah, kimisi şarkı söyledi,kimisi taklit yaptı,hepsini anlıyorum ama şu ibne kerimcan durmaz nasıl ünlü oldu ne yeteneği var anlayabilmiş değilim. bence ülke olarak toplara karşı zaafımız var yoksa ülkede ne bu kadar travesti olurdu ne de mal kerimcan gibi biri ünlü olurdu

2

Özellikle teknolojinin gelişmesi ve sosyal medyanın kullanımının da yaygınlaşmasıyla gittikçe artan olaydır. Saçma sapan insanları ünlü yaparlar ve daha sonra o saçma sapan insanlar saçma sapan bir şeyler yapıp kendilerini de onu ünlü edenleri de rezil ederler. Ben bu boş insanların gittikçe çoğalacağını düşünüyorum. Acun sağolsun.

5

Başına gelebilecek en güzel şey tabi insanla evlendiysen :)

1

Bu durum özellikle ülkemizde bolca gördüğüm bir şey. Özellikle internetin bu kadar insanlara yayılmasıyla birlikte kaliteli insanların yerine saçma sapan işler yapanları ünlü ve fenomen yapıyorlar.

4

Boş tenekeden çok ses çıkar demişler. İnsanlığa bir şey katmayan kişiler özellikle youtube gibi platformlarda sıkça karşımıza çıkarlar. Bir başarı göstermedikleri halde bir de üstüne tonla para alırlar. İnsanlar seviyor demek ki.

boş insanları ünlü yapmak ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.