4.5

kendini kitaplara verme

önce - kitap kategorisine sirackaymakci ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

kendini rahatlama , geliştirme açısından en iyi yol. bazen vicdan azaplarından sonra yapılır yaptığı şeyleri unutmaya çalışır. depresyona girmiş birinin kaçınılmaz en iyi dostlarından biridir.

5

Eski, yeni klasik ,roman ,araştırma .Ne ararsan ara illaki kitap okumalı inssn .Kitap sevmek diye birşey yoktur .Kıtap tutkusu vardır.Bi sahaf ,bi kitapcı gör ,ister ikinci el olsun ister markalı dsmgalı bir kitabevi zincirinden sl .O kitaba elin değdi mi içine girmeye başlarsın.O evrene gecmene engel olamaz hiç bir güç.

5

Kendini kitaplara verme çoğu insanın yapmaduğu bit şeydir. Eğer insan kendisini litaplwta ya da başka şeylere alkol sigatw açayım gibi çiçeklere filan veriyor ise grneldr insanlardan ve sorınlarındna kaçıyor drmektit.

4

İnsanlardan istediği merhameti,sevgiyi alamamış kişidir her defasından üzülüp bu insanlardan birşey olmayacağını anlayıp kendini birşeylere kazanmaya amaçlamış vizyonu geniş insandır.

3

Kendini kitaplara vermek çok fazla kitap okumak ve kitaplardan bir şeyler öğrenmeye açık olmaktır. Zaten çok fazla okuyan kişi çok fazla öğrenir. Bu nedenle kendini kitaplara vermek genellikle iyi bir şeydir. Ancak bazı durumlarda kişi tamamen kitapları ilgileniyorsa gerçek hayat çok da çirkin olduğu için psikolojisi değişebilir.

kendini kitaplara verme ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.