4.7

Aktüel indirimleri

önce - diğer kategorisine makyajli1kiz ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Zincir mağazalarda haftanın belli bir günü gıda, küçük ev aletleri, mutfak gereçleri, giyim gibi çok çeşitli şeylerin piyasadakinden uygun fiyata satılması. Broşürler ile gelecek haftanın ürünleri tanıtılır.

5

Aktüel indğrğmlerine bayılırım resmen tutmayı beni. Bazen şuursuz gibi Pars harca idim o derece yani bi şok Migros A101 bunların aktüel indşrğmleri gratis rossmannve watsons gğvi msrkalera da bakarım. Ben indirim avcısı extreme cheapsteakerım.

5

Genellikle zincir marketlerde görürüz bu aktüel ürünleri, şok, a101, bim, migros vs. Aktüel ürünler haftanın 1 gününde bu marketlere, uygun fiyatla gelerek müşteriye satışa sunulur. Çoğunlukla züccaciyede satılan ürünleri uygun fiyatla aktüel günlerinde bu marketlerde bulmak mümkün oluyor.

3

Türkiye'de özellikle BİM a101 ve ŞOK a gelen ürünlerdir. bu ürünler genellikle haftanın belirli günlerinde gelir ve büyük indirimlerle reklamları yapılır. Birçok insanın kapıya sıra olduğu bile gözlemlenmiştir. Genellikle çeşitli ev eşyaları ya da züccaciye ürünler olur.

Aktüel indirimleri ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.