4.9

Sınıfın espirili çocuğu

önce - kişi kategorisine makyajli1kiz ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bir nevi sınıfın şabanıdır :) her sınıfta mutlaka olması gerekir ama kendi çocuğumun bu çocuk olmasını da istemem.

5

evet sınıfın esprili çocuğu iyi olurlar ama her zaman değil tabiki de bazen çokta sevilecek şakalar yapmaz ortalık yerde yapılmaması gereken çok sulu hareketler yaparlar birde onlara yüz verirsen hiç te durmazlar olur olmaz sözlerde söylerler.ama bazende ortamı yumuşatır insanları güldürürlerdi.

5

Genellikle zeki gençlerdir. Oldukça da popüler olurlar. Zaten genç kızlar da esprili ve zeki tipleri beğenir. Bazen en yakışıklıdannbile bile popüler olabilirler. Tabii esprili ile zevzekleri karıştırmamak lazım...

5

Sınıfonnesprili.çocuğu gdnekde sevilen bir tip olsa da aslında kimisi beceremem ve insanlar bilinç altından nefret tutar bazen kızar da aslında hemen harcanırlar. Biraz da sivri dişli olur beni tipler kara mizah ve taşlama yani.

5

sınıfın espirili çocuğu zaten hemen baktığında kendini belli eder zeki şımarık herkeze kendisini sevdirir kızların ilgiodağı sende oyüzden arkadaşlık edersin ama aslında nefret edersin

5

Bizim sınıfta hiç eğlence eksik olmaz.Hocalarıda kendimizi de eğlendirmeyi biliriz.

4

Özellikle lisedeyken her sınıfta diğerlerinden daha önde olan biri olur. Ancak bu kişi başarısı ile öne çıkmaz. Çok fazla konuştuğu, derse sürekli böldüğü, ve sürekli espri yaptığı için önde olur. Sınıfın başarılı kısmı bu kişiyi sevmez ancak geri kalanı bu kişiyi sever.

Sınıfın espirili çocuğu ortalama puanı 4.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.