4.3

Dizilerdeki Kötü Karakterler

önce - dizi-film kategorisine elifiniz33 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Dizi de veya film de kötü karakterde diye insanları öyle kötü düşünüyoruz kimi zaman aslında rollerini o kadar iyi yapıyorlar ki hep kötüymüş gibi geliyorlar bana. Dizi dışındaki gerçek hayatlarında hep de iyi insanlar olarak görüyorum onları.

5

Dizilerdeki ve filmlerdeki kötü karakterler genelde bir iyi karakterin aksine sürekli yapılan işlere engel olup sorun çıkarma peşinde olan kişilerdir. Bazıları o kadar ileri gider ki izleyeni çıldırtır. Bazıları ise kötü olsa bile kendine fan toplayacak kadar sevilebiliyor. Bu tamamen karaktere bağlı bir olay. Bazen taraf değiştirip iyi role geçenlerde görülebiliyor.

5

Dizilerdeki kötü karakterler, dizilerin ve filmlerin olmazsa olmaz karakterleridir. İyi karakterlerle sürekli bir yarış ve savaş halindedirler. Bazen kötüler kazanır bazen ise iyiler kazanır. Dizilerdeki ve filmlerdeki kötü karakterler diİlere ve filmlere ayrı bir tat katarlar çünkü kötü karakter olmayınca heyecanlı da olmuyor ve dizi insanı kendine bağlamıyor. Türk sinemasında kötü karakter denince akla ilk gelen kişi Erol Taş'tır.

3

Dizide ki kötü karakterler aslında bize gerçek hayatı yansıtıyor. Hayatta da bir çok iyi ve kötü insan var. Biz dışarda ki kötü insanları görmezden gelirken dizilerdeki kötü karakterlere nefret kusuyoruz. Halbuki o insanların sadece mesleği bu, işlerin yapıyorlar ama biz onların gerçek hayatta da bir birey olduklarını unutuyoruz bu çok yanlış. Hiç bir oyuncuyu oynadığı kötü karakter yüzünden suçlamamalı ve ön yargıyla yaklaşmamalıyız.

5

Dizilerdeki kötü karakterleri genelde başrolün veya iyi karakterlerin önüne taş koyarak görürüz. Benim iyilerden daha çok sevdiğim ve özgün bulduğum karakterlerdir. Genelde dizinin veya filmin sonunda kaybeden tarafta bunlar olur.

4

Dizilerdeki iyi kalpli, ana karakterlerin başına bela olan, genelde bencil, duygusuz, anlayışsız kişilerdir. Çoğu zaman zengin ve güçlü kişilerden oluşurlar. Yalnız ve sevgisiz büyümüş oldukları için kötülük yapan karakterlerdir.

3

dizideki kötü karakterler genelde hep Başrollerin Başına Bela oluyorlar :D
bi izleyiciler olarak bu durumdan pek memnun degiliz, kendimizi dizilere kaptırdıgımız için olabilir.

Dizilerdeki Kötü Karakterler ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.