4.1

14 Şubat Hediye

önce - diğer kategorisine Yerdem13 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Hediye olarak yaratıcı yorumlar bekliyorum arkadaşlar :))

5

Çift saati getirttim. Kutu hazırlayıp içine onun sevdiği çikolatalardan koyacağım, bir de bileklik aldım onu koyacağım. Bu kadar :)

4

Sevgililer günü olarak kutlanan gündür herkes bugün sevdiği insana hediyeler alır bu konuda ilk defa kafam rahat ne Alaçam düşüncesi yok günlerdir burda olsun baska ortamlarda olsun hep ne alsam sorusu görüyorum bu soruyu sormak hiç güzel değil çünkü sevdiğin insana kendini hatırlatacak bir hediye verilirken başkasından hediye önerisi olmak güzel olmaz bu sizin zevkinize göre olmalıdır böyle olursa karşı tarafta daha çok mutlu olacaktır

5

Dünyada sevgililer günü kutlamak amacıyla insanlar birbirine hediye alır ve verirler.O güne yönelik satış ve promosyon yapan satıcılar veya mekan sahipleri para kazanırlar.
Hediye olarak kendi tasarladığın tişört veya bardak alınılabilir.Sevdiğin kişi ne ile uğraşıyor,ne seviyor ise onunla ilgili hediyeler olabilir.Kitap okumayı seviyorsa hediye almak istediğimiz kişi almak istediği kitap,kitap ayracı,kitabı geceleri rahat okusun diye kitap için özel ışıklar var bunları alabilirler.
Çift telefonu olabilir yoksa çift telefon kılıfı olabilir.Seni ona hatırlatacak bir şeyler alabilirsiniz.
Çift kolyesi olabilir birleştirince tek kolye haline gelenlerden.

paylaş - şikayet
4

14 şubat denilenlere göre eski romada halk için çok önemli olan bir gün olduğu için bu gün oradan kalma bir şeydir.bu günlerde insanlar kadın yada erkek fark etmez sevdiklerine bazı hediyeler alırlar mesela kolye alırlar saat alırlar makyaj malzemeleri alırlar.yada elbise alırlar çikolata bazende oyuncak alırlar.

4

Her yılın 14 Şubat günü sevgililer günü olarak kutlanır. Birçok insanın saçma bulduğu 1 gündür. Bunun sebebi o insanların ya sevgililerinin olmaması ya evlenmiş ve aşklarının ölmüş olması ya da aşık olmamamış olmalarıdır. Bence kutlanabilir tatlı bir gün.

5

14 Şubat'ta illaki hediye almak gerekli değildir 14 Şubat günü gezmek eğlenmek Keyifli Bir Gün çıkarmak hediyeden daha önemli ve gereklidir

14 Şubat Hediye ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.