4.7

Mutfak önlüğü

önce - diğer kategorisine mccilek ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Mutfak önlüğü, adından da anlaşılacağı üzere mutfakta çalışılırken kullanılan bir önlüktür.. genellikle ön kısmı göğüsten dize kadar uzanır, 2 yandan tutturulan askı baştan geçirilir ve yanlarda bulunan şeritlerle bel kısmında bağlanır.. bu önlüklerin arkası olmaz.. yemek yaparken giysiyi korumak, yağ, salça gibi şeylerden korunmak için giyilir..

3

Mutfak önlüğü mutfakta üzerimize yemek sıçramaması ve kıyafetlerimizin batmaması için kullanılan bir kıyafettir. Genellikle kare şeklinde olur bu karenin üst kısmında iki tane bağcık vardır onlarla üstümüze bağlarız. Aşçıların kulağında önlükler genellikle bu kare biçiminde olan önlüklerdir.

5

Mutfak önlüğü, mutfakta yemek yaparken yemeğin üstüne sıçrayıp kıyafeti kirletmemesi için giyilen önlüktür. Mutfak önlüğü sayesinde yemek yapılırken kıyafetler temiz olur. Ayrıca bulaşık yıkarken de bu önlük kullanılabilir. Bu sayede bulaşık deterjanının üstüne sıçrayıp kıyafeti kirletmesi engellenmiş olur.

5

Mutfakta çalışılırken kullanılan önlüktür. Yemek yaparken yağın, salçanın, yiyecek ve içecek sularının sıçrayarak kıyafetleri kirletmesini önlemek için tasarlanmıştır. Tabii ki kadınlarımız bu işlevinin yanında çok farklı ve şık önlükleri bulup kullanabilmektedirler.

5

mutfakta kullanılan ve yemek yaparken üstümüz kirlenmesin diye taktığımız yada giydiğiniz bir önlüktür. su geçirmeyen çeşitleri de vardır.

Mutfak önlüğü ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.