4.0

Engelleyen Üyeler

önce - diğer kategorisine bayzz ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ahmete Sor Premiyum özelliklerinde seni kimler engellemiş anında görebiliyorsun belki onlarla şahsi bir problemin yok ama seni kıskanıp engellemiş olabiliyor bu özellik sayesinde sana kim beğenmemiş dislike attığı problemini de çözmüş oluyorsun

paylaş - şikayet
5

Engelleyen üyelerin çoğu kıskançlığından engelliyor. Ya da kendisinin bir açığını yakaladığımızda ve bunu belirttiğimizde üstünü kapatabileceğini sanarak engel basıyorlar. Bir insan diğerine rahatsız edecek kadar ne yapabilir acaba merak ediyorum. Hakaret eden kişiler siteden banlanıyor zaten, aa yok öyle değil miydi yoksa o.

5

bence birincisi isteyen istediklerini engelleyebilirler yapacak bir şey yok ama ben kimseyi şu ana kadar engellemedim kötü sözler küfür falan olmadığı sürecede engellemem ama olursa hem şikayet ederim hemde burada engellerim ama bazıları insanları sevmediklerinde burada çok aktif olduklarından her halde çekememe var bazende o sebepten engelliyor olabilirler.

3

Engelleyen üyeleri sorun etmiyor, takıntı haline getirmiyorum. İnsanlar sevmez, antipati besler ve engelleyebilirler. Sırf bu yüzden öfke beslemem. Ne açıdan değerlendirdiklerini sormak ister üyeler, kendilerini engelleyenleri fakat kapı duvardır. Gülüp geçilmesi gerekir.

5

Bu sitede herhangi birinin neden başka bir üyeyi engelleyeceğini tam olarak bilmiyorum çünkü başıma da gelmedi. Ancak zaten premium hesap almadan kimin beni engellediğini göremeyeceğim için sanırım hiçbir zaman bilemeyeceğim. Yine de bence bu üzerinde düşünülmemesi gereken bir mesele.

1

Herhangi bir sebeple bir üye diğerini engelleyebilir. Bazıları ise neden engellediği belli değildir. Kimlerin engellediği sorusuna girildiğinde veya profiline bakıldığında görülebilir. Ayrıca artık premium sayesinde direk kimler engellemiş görmek mümkündür.

3

Engelleyen üyelerin varlığı ya da engellemiş olması çok da önemli olmamalı diye düşünüyorum. Kendi dünyasında buna gerek görmüş olabilir, yazdıklarımızdan hoşlanmamış olabilir, bir tehlike olarak görmüş olabilir... Kişilerin tercihlerine saygı duymayı bilmek gerekir.

Engelleyen Üyeler ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.