4.4

Bardakta mısır

önce - ürün kategorisine Longing ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Bardakta mısır mayonezli,ketçaplı,nar ekşili kaşıkla yiyebileceğiniz yiyecektir.

5

Mısırlar gdo lu olduğundan dolayı sağlıksız buluyorum ama sağlıksız olan diğer çoğu yiyecek gibi onunda tadı güzel

4

Diğer yiyecekler gibi sağlıksızdır ama tadı cok güzeldir tereyağı tuz ve ketcapla güzel oluyor

4

Ayy olsa da yesek hiç fena olmazdı hani. Böyle bol yağlı tuzlu baharatlı.

3

şimdi olsa da yesek üzerinde ketçap oldu mu tamamdır...

5

Yazın akşamları yemesi güzel oluyor yürüyüş yapmaya çıktığın zaman.İstediğin soslarla yada sadece tuzlu ve tereyağlı tercih edebiliyorsun bardakta mısırı.Bardak boyutlarına göre fiyatları değişiyor.Seyyar veya dükkanı olanlar satıyor.En çok dondurma satan dükkanların önünde satılıyor.

paylaş - şikayet
4

bardakta mısır kendinde haşlayabilirsin istersen de konserve olarak da alabilirsin.haşladıktan yada konseveden çıkardıktan sonra süzeriz.bu mısırı da bir bardağa koyarız üzerine de güzel birde tereyağı koyarız vede karıştırırız .ondan sonrada güzelce yeriz birde bunları da yaparken de sıcak olması gerekir.

3

Bardakta mısır Türkiye'deki 1 sokak yemeğidir. Küçük bir el arabasında Mısır kaynatılır ve çeşitli boy bardaklar vardır. İnsanların arzularına göre ketçap mayonez gibi şeylerle servis edilir. Çok kalorili bir yiyecek değildir. Genellikle yazın sokaklar'da küçük arabalarda satılan bir yiyecektir.

4

Eşimin hamile olduğu dönemde sürekli aşerdiği evde poşet poşet çöpünü attığım sokak yemeği uzun zamanda görmek istememiyorum

5

Bardakta mısır, haşlanmış süt mısırın taneşerinin ayıklanmış ve bardağa konulmuş halidir. Bardak mısıra isteğe göre ketçap, mayonez, nar ekşisi atılabilir. Ben bazen evde mısırı normal haşlayıp onun tanelerini ayıklıyorum ve yiyorum. Bazılaeı ise hazır donmuş mısır alıyor ve onu haşlayıp bardak mısır niyetine yiyorlar.

5

Sokak lezzetleri arasında yerini almıştır. Değişik baharatlar ve katkılarla kişiye özel lezzetler elde edilebilmektedir. Dondurulmuş mısırdan yapıldığı için ne kadar faydalı ya da zararlı olduğu tartışılabilir. Gene de bir çok sokak yiyeceğine göre masum görünmektedir.

Bardakta mısır ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.