4.2

Ahmetesor ap kuru

önce - kurum kategorisine ByEyüp ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ahmetesor sitesinin şuan ki güncel ap kuru 0.003 tl'dir. Eski ap kuruna göre oldukça düşük olan bu ap kuru Mart ayıyla birlikte yükselişe geçmesi bekleniyor o yüzden biraz sabırlı olalım ve ne olacak ileriyi rahat bir şekilde görelim.

5

ahmetesor da ap kutu şu anda 0,003 tl dir ama şu ana kadar benim bildiğim 0,013 tl vede 0,016 tl civarlarında da olmuştu.ben 0,016 tl iken puanlarımı bozdurmuştum ama duyurularda yazılanlara göre yaz aylarında bu kurun artacağıydı.bancede artacaktır. şu anda biraz düşük olabilir ama hiç yoktan iyidir.

4

Ahmet'e sor bu ay ap kurunu ciddi anlamda düşürmüştür ödemelerin olmadığı bu dönemde kimseye sıkıntı çıkarmayan bu ap değeri tahminimce ödemeler başladığı zaman biraz daha yükselecektir

5

Ahmetesor sitesinde AP kuru her ay bir önceki ayda AP kazanan kişilerin ödemesini yaptıktan sonra sitenin gelirine göre AP kuru değişmektedir. Geçen ay AP kuru 0.013₺ ilken, bu ay ki AP kuru 0.003₺’dir.

4

Bu siteye ait kurun yakın bir zamanda yükseleceğini umut ediyorum. Çünkü sadece eğlenceli vakit geçirmek için kullanılabilecek bir site olduğunu düşünmüyorum. Eğlenmekten daha fazla vakit geçirdim burada. Bu nedenle dilerim yakında kuru yükselir ve biz de bir şeyler kazanırız.

2

Şuan da çok çok düşük bir kurda. Zaten çok çok çok zor AP kazanıyorken daha da düşük geliyor şu anda. Bence 0.16 ya geri dönmeli

3

Artık değişmesi, yükselmesi gerektiğini düşündüğümüz bir değerdedir Ahmetesor AP kuru. Hem AP kazanma imkanlarının azalması, hem de kurun düşük olması nedeniyle motivasyon kaybı yaşandığı gerçeği yadsınmamalıdır.

Ahmetesor ap kuru ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.