4.3

Moral Bozan İnsanlar

önce - diğer kategorisine elifiniz33 ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ülkemiz insanının ata sporu olmuş artık moral bozmak. Mesela paranın yettiği bir araba alırsın kimse beğenmiyor, biri geliyor beş bin daha koysaydin şunu alırdın diyor. Öbürü geliyor benzinli alacağına dizel alsaydın diyor. Tek dertleri heves kırmak, herkesi aynı imkanlara sahip olmadığını unutmayalım.

4

Çok insan var öyle moral bozmak için herşeyi yaparlar ne yazıkki. Keşke insan olabilseler ama yok kırmak dökmek için herşeyi yaparlar ALLAH bizlere yardım etsin

4

Herşeyine karışan, sürekli seni başkalarıyla kıyaslayan, yalan söyleyip senin inandığını düşünen vs.. Daha bunun gibi birçok örnek dünyaya sanki moral bozmak için gelmişler.

5

Moral bozan insanları hiçbir şekilde sevmem. O yüzden moral bozan insanlardan genel anlamda uzak dururum ve onlara karşı bakış açım çok farklı olur. Sizede tavsiye moral bozan insanları çevrenizde barındırmayın.

4

moral bozan insanlar insanlara söylememesi gereken yada o anada söylenmemesi gereken bir şeyi söyleyerek onların morallerini bozan insanlara moral bozan insanlar denir.mesela bir insana sınavına gireceği zamandan önce sen bu işi başaramazsın diyerek morallerini bozarlar

5

Her insan birbirinden farklıdır ve tabii bazı insanlar gün içerisinde daha enerjik ve mutlu olmaya eğimli olurken bazı insanlar daha çok umutsuz olmaya eğilimlidirler. Böyle insanlar hayat kalitenizi düşürebilir. Bu nedenle onlardan uzak durmak en iyisidir.

3

Moral bozan insanlar, siz mutluyken gereksiz yere hiç olmadık bir laf edip bütün keyfinizi kaçıran insanlardır. Bu insanlar bunu isteyerek de yapabilirler istemeyerek de yapabilirler. Örneğin kimi size kendi derdini anlatır ve bu şekilde moraliniz bozulur. Kimi ise sizin sevmediğiniz bir şeyi bilerek yapar ve bu şekilde moraliniz bozulur.

Moral Bozan İnsanlar ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.