4.4

Soba üstü kestane

önce - diğer kategorisine makyajli1kiz ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Sıcacık sobanın yanında ücretsiz bir şekilde ısıtıcı yerine geçen o üst bölüme konan kestanenin tadı bir başka oluyor. Tadını hiçbir şeye değişmeyeceğim nadir şeylerden bir tanesi. Kestaneye bir çizik at ve üstüne koyup pişmesini bekle :)

5

Eskiden evet en çok sevdiğim şeydi fakat artık pek yapılmıyor. Tavaya yada suda haşlayıp yiyoruz malesef sobanın üstündeki tadı hiçbiri vermiyor.

4

soba üstü kestaneler önceden çok mükemmeldi soba yandıktan sonra birde akşam yemekten sonrada kestaneleri çizerdik vede sobanın üzerine koyardık vede kızartırdık çayın eşliğinde de yerdik mükemmel olurdu ama şimdi fırınlarda yapıyoruz soba kalmadı maalesef.

3

Soba üstü tuzlu yoğurt bence gayet çay ile iyi gidiyor

5

Eskiden sobalı eblerimizde hepimizin yaptığı şeydi bu. O kestanenin tadı ve keyfi bambaşka olurdur. Şimdi de kestane alıp evde tavada.yapmaya çalışıyoruz ama doabın verdiği tadı ve keyfi veremiyor.

4

Kaloriferler ve doğal gaz çıktığından beri hayatınızdan çıktı eskiden sopa yakar kestane atardik üstüne ve ailecek etrafında tiplanirdik ve o sohbet muhabbet vardı sıcaklık samimiyetle vardı ama o eski samimiyet filanda kalmadı herşey eskiden güzel

5

Akşamları keyif ile yapılan evin en güzel aktivitesi

4

Kışın nede guzel olur özlemişim o günleri simdi petek var çok sacma soba bir yanardi herkes etrafına toplanır bir yerde sohbet ederdi şimdi herkes ayri odalara kapanıp petek açıyor sohbetler olmuyor

4

Eskiden ısınmak için kullanılan sobalar daha yaygındı. Şimdiki gibi her yer doğalgazlı değildi. Ve o zamanlarda insanların en büyük eğlencelerinden birisi sobanın üzerinde kestane pişirmekti. Zaten o sobanın üzerinde ne pişirsek güzel olurdu. Ben de çok severdim.

Soba üstü kestane ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.