3.1

Dövme yaptırmak

önce - diğer kategorisine Rabiakzl ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Bence 15 yaş ve üstü yapılması gereken birşey omdan önce ki yaşlarımızda bu kalıcı bir iz olduğu için ve silinmesi çok pahalı olduğu için tam karar veremeyip pişman olacağımız şeyler yaparız

3

Dövme yaptırmak vücudun belli yerlerine iğne yardımıyla mürekkep işlemektir. Dövme yapılırken iğne çok hızlı hareketlerle deriye girip çıkar. Genelde dövme şekli için çıkartmalar kullanılır. Daha sonra o mürekkep ile doldurulur. Ayrıca dövme abdest geçirir mi geçirmez mi sorusu en merak edilen sorulardan bir tanesidir.

3

Kişinin özgür iradesi ile vücuduna herhangi bir deseni, yazıyı derini yok edilemeyen bir boya maddesi ile vücudun alt deri yüzeyine kadar işlenmesidir.

5

Dövme yaptırmak vücuda işleyen bir mürekkep ama tavsiye etmem çünkü büyüklerin hepsi pişman

paylaş - şikayet
3

Tamamen pişmanlıktır ilk zamanlar çok güzel gelir sonra pişman olursun yaptırmak 200 tl sildirmek 1500 tl saçmlık uzak durum zararlı cilde

3

Yapmak isteniyosa yapılması gerekir . Gençlik hevesi olarak kalırsa 40 ından sonra bir anda yaptırılabiliyor

3

Dövme yaptırmak bizim Türk toplumumuzun yanlış bir şey olduğunu düşündüğü ve genellikle karşı çıktığı bir şeydir. Şahsen benim dövme yapma planlarım var çünkü ben gerçekten çok seviyorum. Ancak böyle vücudun her yerinde olduğu zaman hoşuma gitmiyor. Sadece küçük bir iki tane olabilir.

1

Ben dövmeye karşıyım hiç de sevmem bence gereksiz bir şey çın saçma

3

Geçici dövme yapıyorum ben genelde satın alıyorum 3-5 tlye falan ama böyle parlak olanları var altın rengi gümüş renginden olanları çok güzel .. Kalıcı dövme yaptırmak istedim ama çok korkuyorum ve kanserojendir diye hiç yeltenemiyorum .

3

dovme yaptırmak bence pısmanlık sahsen ben pısman oldum

Dövme yaptırmak ortalama puanı 3.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.