4.3

Sigara bırakma

önce - diğer kategorisine alindabk ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Sigarayı bırakamıyorum ama gerçekten bırakmak istiyorum gümde bir paket içiyorum sigara bıraka a hattını aradım defalarca ama bir işe yaramıyor üstelik daha 18 yaşındayım sigara bırakma bandı vardı onu denicem bide

4

Sigarayı hiç kullanmadığım için bırakmanın da nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Ama sigara içenlerin bırakmak isteseler bile bırakamadıklarını çok iyi biliyorum. Sigarayı bırakmak için çok uğraşıyorlar, hatta alternatif yöntemler arıyorlar kuruyemiş sakız gibi şeyler kullanıyorlar. Ama genelde sonuçsuz kalıyor. Sigarayı bırakmak isteyen herkesin bırakması dileğiyle.

4

Sigarayı bırakma hatları olsun, sigara bırakma ürünleri olsun bunların hepsi fasa fiso sadece oara tırtıklamak adına yapılan şeyler. Sigarayı bırakabilmek insanın beyninde biter artık içmeyeceğim dediği anda o an bitirebilmişse bitirmiştir. Yok azaltarak bırakıcam falan yalan o işler.

3

Birakmam gerek ama iradem zayif sigara konusunda onun icin kendime guvenemiyorum

4

sigara bırakmak insanlara çok zor gelir ama sigaranın içerisinde 4000 çeşitte zehir olduğunu bilerek sigarayı bırakmak gerekir.sigarayı bırakmak için öncelikle kendini bırakmak için şartlandırmak gerekir ondan sonrada bunu da içeyim de bırakacağım da dememek gerekir

4

Sigaranın içerisindeki nikotin gibi maddeler insanı sigaraya bağımlı yapmaktadır. Bu nedenle sigaradan kurtulmak gerçekten zorlu bir savaştır. Ve sigarayı bırakmak bazen insanın çok vaktini alabilir. Hatta bazen sigarayı bırakan insanların ağzından kürdan gibi şeyler koyarak alışkanlığını yenmeye çalıştığını görürüz.

Sigara bırakma ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.