4.1

Wallpaper

önce - müzik kategorisine Koralll ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Duvar kağıdı anlamına gelir.Birçok wallpaper uygulaması mevcuttur ve bu uygulamalarda sizin ruhunuza hitap edecek birçok duvar kağıdı bulabilirsiniz.

3

Wallpaper kelimesinin anlamı Türkçe'de duvar kağıdıdır. teknoloji hayatımıza girdiğinden beri bu kelimeyi özellikle telefon tablet bilgisayar gibi aletlerin ana ekranı ya da kilit ekranı için koyduğumuz resimler için kullanıyoruz. Bu kelime bu nedenle genellikle gerçek ev duvar kağıdı değil teknolojik aletlerin ekranı için kullanılır.

3

wallpaper demek ingilizce bir kelime olduğu için Türkçe karşılığı duvar kağıdı demektir yani iki kelimenin bir araya geldiği wall duvar vede paper kağıt anlamlarının bir araya gelmesidir.bunlarda birçok çeşitleri vardır bir çok telefonada indirilir onlarında ilk açılış ekranına koyulur bunada duvar kağıdı olur.

5

Türkçe duvar kağıdı anlamına gelir. Bilgisayar ekranına veya cep telefonları ekranına koyulan resme denilir. Isteyen kendi fotoğrafını wallpaper yapabilir. Bircok uygulama veya internet sitesi mevcuttur wallpaper yapan

paylaş - şikayet
4

İngilizce bir kelimedir Türkçe karşılığı duvar kağıdı dır

5

Walpaper  İngilizce bir kelime olup, duvar kağıdı anlamına gelmektedir. Bilgisayarlarda masaüstü resimlerini belirtmek içinde kullanılan bir terimdir. Bilgisayar masa üstlerini süslemek amacıyla kullanılır. Genellikle futbol takımı, arabalar, doğa resimleri, ünlü sanatçıların görüntüleri  Wallpaper resmi olarak kullanılmaktadır.

5

Türkçe adıyla duvar kağıdı olarak kullanılan bir kelimedir. Bilgisayar, telefon ve benzeri cihazlarda ana ekranı resimle kaplamak için wallpaper adıyla boyutlara uygun resimler koyulur. Bu resimler bu kategori altında yayınlanır. Kişisel zevklere göre birçok farklı wallpaper bulunabilir.

Wallpaper ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.