3.3

TikTok Videoları

önce - websitesi kategorisine Vicna ekledi.
17 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Son zamanlarda sosyal medyada tik tok uygulamasından çekilip sürekli paylaşılıp durulan videolar. Gına geldi görmekten.

1

Tiktok un kapalıyken bile video açp şarj ve internet yedigini biliyormuydunuz

3

Tik tok videolarını ve reklamlarını görmek artık çıldırtacak boyuta geldi. Babaanneler bile video çekiyor tarla da,bağ da ,bahçe de. Bu videoların sonu nereye varacak,başımıza neler gelecek göreceğiz yavaş yavaş. Ama artık çoğu kişinin tik tok hesabı var. Hele ki o kendini göstermeye çalışan orası burası açık giyinen kızlara da ayrıca şaşkınım. Anneleri babaları o videoları gördüğünde ne derler ne yaparlar acaba?

3

Tik tok kadar saçma birşey yok insanlar kendilerini çekiyorlar ve bazı medeniyetsizler İnstagramfa orda burda onları paylaşıp dalga geçiyorlar bu yüzdem yanlış bir uygulama bence

5

tamamiyle gereksiz insan topluluğu bence . para kazanmak adına partnerlik almışlar tabi kullanabilir fakar diğer anlamda orasını burasını açançok insan var .7den 77 ye herkes giriyo

3

genelinde apaçi ve ergen , kendini gösterme çabasında bulunan insanların olduğu saçma bir program

4

Tik tok bir vidyo iceriyi programıdır cok iyi program dır herkeze acıkbir profle sahip oluyosun ve kendi vidyolarni cekip takipcilerinle paylawıyosun . İsdersen de yeni videolar kewf ediyosun .

5

Her seferinde ülkenin haline acıyıp, kahrederek izlediğim videolar. Bu ülke nereye gidiyor, nasıl insanlar var diye düşünmeden edemiyorum.

paylaş - şikayet
3

Dünyanın en gereksiz uygulamasını en saçma ve kendini düşürdüğünün farkında olmayan bu şekilde hem fenomenliğe hem de para kazanmaya çalışan insanlar hayatlarını rezille devam ettirerek aldıkları parayla yüzlerinin gülmesi bence dünyanın en saçma şeyi

4

tik tok programı son zamanlarda çok fazla ünlü olmuş özellikle YouTube hesaplarında yaptığı büyük çaplı reklam ile daha da fazla öne kavuşmuş bir video paylaşma uygulamasıdır. Birçok insanın gerçekten çok fazla nefret ettiği bir uygulama. Ben de çok fazla saçma buluyorum.

5

TikTok, Çin'de bilinen adıyla Douyin, video oluşturma ve paylaşmanın yanı sıra canlı yayın imkanı sağlayan bir sosyal medya uygulamasıdır. Bana göre saçma sapan bir uygulamadır.

4

Heryede karşınıza reklamlari çıkan ve yine heryede videoları dolaşan benim hiç sevmediğim bir uygulama. Saçma sapan videolar çekiliyor ve buna yaşlılar da dahil ediliyor fazlq izlenmek için. Biraz takıp edilmek için yapamadıklari şey yok ve güzel oldukları sanıyorlar buda kötü bişey bence. Her konuda ve her yaşta yapanlar var ve bana göre saçmalık başka bişey değil.

1

ben bu insalarla aynı ülkede yaşadığım için aynı sandığa oy kullanacağım için çok kaygılıyım o saçma saçma videoları çekenler için söylüyorum bunu tabikide ama tik tok ne abi yaaaaa.

4

ben tiktok videolarını pek sevmiyorum hepsi nerede ise aynılar bildiğim kadarı ile insanlar burada bir birleri ile mesajlaşırlar bilgisayarda vede telefonla da kullanılır burada bir çok gruplar vardır vede bir çk kulüp kurmayada izin verilen bir ücretsiz uygulamadır.ama benim hiç hoşuma gitmeyen bir uygulama

4

Merhabalar,
Dünyaca ünlü bir uygulama olan tiktok son zamanların trendleri haline geldi hemen hemen her konunun taklit edildiği müzüklerin eşliğinde dans videoların çekildiği bir uygulamadır ve akıllı telefona sahip çoğu kişinin telefonlarında yer almaktadır merak duygusu ve sesli uyarıcalar ile komik eğelenceli vidoların yanısıra iyi olmayan içeriklerin olduğunu da biliyoruz benim çok tercih ettiğim bir uygulama değil.
İyi Günler.

4

arkadaslawrda gördum ilk defa tiktok ne sacmalık vıdeolar gereksiz nekadar cok insan varsa tiktoklanmış

TikTok Videoları ortalama puanı 3.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.