3.9

Şevket Yerimdar

önce - dizi-film kategorisine elifiniz33 ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Aslında Şevkat Yerimdar yanlış yazdım başlığı. Şevkat Yerimdar 2013 yılında Bülent İşbilen in yönetmenliği ile Özgürcan Çevik in başrolü olarak çekilmiş bir komedi filmidir. Daha sonraları film diziye uyarlanmıştır. Keşke yapılmasaydı filimken daha güzeldi.

5

keşke bitmeseydi ya efsane bi diziydi inşallah 2.sezonunu felan yaparlarsa kısmet olursa 70 80 bölüm sürer

5

Şevkat Yerimdar film iken güzeldi ama diziye dönüşünce biraz saçmalaştı

3

Filmini bilmiyorum ama bu dizi de şu anki diğer komedi dizilerine göre ya son birkaç yıldır çıkan karakterler fazla abartılı anlatılıyor o kadar abartılıyor ki artık komikliği kalmıyor çünkü fazla gerçek dışı oluyor bence biraz daha halka yakın karakterlerle daha komik olabilir

3

Şevkat Yerimdar önce filmi çekilmiş ve filmi çok sevildiği için diziye uyarlanmış olan dizidir. Filmi yayınlandığı andan itibaren çok fazla izlendi ve sevildiği için yayıncılar hemen dizisini çekmeye karar verdiler. Dizisi de bir süre televizyonda tutundu ancak maalesef çok uzun sürmedi. Ve en sonunda bitti.

4

sevkat yerimdar bir dizidir fox tv kanalında yayınlanmaktadır bu dizi önceden de iki bölümlük bir sinema filminden uyarlanan bir dizidir bu dizide şevkat ismindeki bir esnafın bir kadına aşık olması vede onunla bilikte olduğu vede bu birliktelikten de yaşamış oldukları hayat ile ilgili bir dizidir.bence güzel bir dizidir.

Şevket Yerimdar ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.