4.4

Eşofmanlı Şevket

önce - kişi kategorisine Bugle01 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Eşofmanlı Şevket hoca Güldür Güldür programında kendisine anlamsız komik sorular sorularak kendisinin de komik ve anlamsız cevaplar verdiği ve soruların komik ve özenle seçilmiş olması nedeniyle izleyenlerin gülüp eğlendiği bir tiplemedir.

5

Eşofmanlık Şevket hoca on numara beş yıldız bir hocadır Güldür Güldür Çağlar çprımlu canlandırır. Adeta prıfgram ile filan özdeşleşmiş bir karakterdir. Ve çok sevildi. Hala benim gibi öLeywnleir vardır.

5

güldür güldür ya tüm bölümlerini en az 2 kez izledim :D

4

Burda kesinlikle komik olan şevket hoca değil ona saçma sorular soran diğer kişilerdir. Güldür güldür programı çoğu insana saçma ya da komik değilmiş gibi gelse de ben gayet gülüyorum eğleniyorum izlerken.

4

Eşofmanlı şevket,Show Tv'de Ali Sunal'ın sunduğu güldür güldür programında en ünlü ve komik skeçlerden birinde oynayan karakterdir. Her skeçte dört tane seyircinden aldığı sorulara cevap vermek üzere yapılan bir programda Nezaket adlı sarışın her cevaba 'eveeet' diye yanıt veren bir sunucu vardır. Şevket hoca,seyircilerden gelen sorulara her birine sakince karşılık verip cevaplamaya çalışır ama işler yolunda gitmez ve çıldırır. İşte komedi o zaman başlamış olur.

4

Eşofmanlı şefket hoca artık güldür güldür show da bir tipleme haline geldi ona sorulan saçma sapan akşa ilk gelen basit düşüncelerden ya da bazen hiç akla gelmeyen esprilerle sorular sorulup izleyenleri gülme krizine sokar

3

Show Tv'de yayınlanan Güldür Güldür isimli komedi programında yer alan karakterlerden biridir. Kırmızı bir eşofmanı vardır ve orada doktor rolündedir. Ben Güldür güldür'ü çok fazla komik bulmuyor olmama rağmen izlerken eğleniyorum. Bu nedenle eğer denk gelirse izliyorum. Şevket de gerçekten oradaki en iyi karakterlerden birisi.

4

eşofmalı şevket hoca önceden show tv de yayınlanan güldür güldür komedi programında bir karakterin ismidir.eşofmanlı şevket hoca nezaket in yönetiminde ki bir soru cevap programın da kendisine sorulan saçma sorulara cevap verir.mesela bir misafir derki hocam viyananın kuşatmasında kaç kuş atılmıştır gibi.

Eşofmanlı Şevket ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.