4.3

Sevgiliyi beklemek

önce - kişi kategorisine Clever ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Sevgilimi beklemekten nefret ediyorum. Bazen gerçekten çok bekletiyor. 4,5 saat takılcaz gezicez mesela 1 saate yakın geç geliyor zaten zaman azalıyor. Bide bekletilmeyi hiç sevmem sabırsız bir insanımdır.

5

Sevgiliyi beklemek oldukça yorucu bir şey aslında. Çünkü biliyorsunuz kısa bir süre kaldı ancak yine de insan dayanamıyor. Yine de eğer geleceğini bilirsiniz sevgiliyi beklemek en güzel şeylerden biridir. Ben de çok severim ama genelde o beni bekler.

4

sevgiliyi beklemek insanların sevdiği insanları gittiği yerden gelmesini beklemektir.bir insan arkadaşından ayrılırsa da bu zaman da onun tekrar geri gelmesini istediği için onu beklemektedir ama o gelir mi gelmez mi onu bilemeyiz.bazende bir iş içinde bir yere giden insanlarda geri gelmeleri beklenebilir.

3

valla ben sevgiliyi çok bekledin buluşuruz diye ama bir türlü bulusamadik her şey yalan oldu gitti keşke bitmesiydi daha çok severdim ama simdi unuttum desem yalan olmaz sevmeyen insanin peşinden boş yere koşmam giden gitmiştir gitiği yerde bitmiştir böyle yalan sevgililer inanmamak lazimm şimdi kimi sevecem diye düşünüyomm ama yok limanlar boş hayat boş off delirecemm sevgililer çok bekletiyo erkekleri zamaninda gelmezler sinir küpü ederler

5

ömrumu gecıdum bekleye bekleye kaa topak oldum yasarken diri diri bir olşuyum sevgılşu yuzundan

Sevgiliyi beklemek ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.