3.8

Oyuncak Kapma Makinesi

önce - oyun kategorisine elifiniz33 ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Lunaparklarda veya çeşitli panayırlarda olurlar içinde değişik oyuncaklar vardır bir el sayesinde bunları almaya çalışırsınız. Ancak oyuncak kapma makineleri kar etmeden oyuncak vermezler. Bu tarz makinelerdeki mekanik el her 21 denemede bir kez tam olarak güç uygular ve o an şansınız varsa oyuncağı alabilirsiniz.

4

Oyuncak kapma makineleri eskiden yalnızca lunaparklarda yer alıyordu. ancak artık alışveriş merkezlerinde bile bulunan bir alet. İçerisine bir ya da iki Türk lirası atarak bir oyun oynama hakkına sahip oluyorsunuz. Farklı kullanım çeşitleri var. Ve neredeyse oynayan kimse oyuncağı kapamaz aslında. Ben bir kez çok fazla deneyerek bir oyuncak almıştım.

5

MErhabalar,

Daha önceden heryerde bulunmazdı artık alışveriş merkezleri lunaparklar hatta marketlerde internet cafelerde öğrenci ve çocukların bulunduğu heryerde bulunmaktadır.
eskiden 50 kuruş atılarak oynanırken şimdilerde 1 TL atılarak oynanmaktadır.
Parayı makinaya attıktan sonra 60 saniye civarı bir süreniz oluyo ve cam kabibib içinde bulunan oyuncaklardan istediğini senin yönettiğin bir tür metal kıskaç yardımıyla almaya çalışılmaktadır genelde çok başarılı olunduğu söylenilemez zor ve biraz hileli olduğunu düşünüyorum.
İyi Günler Dilerim.

4

oyuncak kapma makineleri genelde luna parklarda olmaktadır bazende oyuncak satan yerlerde de olmaktadır bazende cafeler de ana kul yakınlarında da olabilmektedir bu makinelerde insanlar makinenin yanında bulunan kollar yardımı ile cam kutunun içerisinde bulunan oyuncakları bir vinc yardımı ile almaya çalışılmaktadır.

3

Para tuzağı makinaları ayarlıyor lar belli para geldikten sonra oyuncağı kapıyor diğer türlü makine oyuncağı almıyor bilerek

5

Benim hileli olduğunu düdüşğndüğüm makine benzeri yapıdır. Genelde bazen değerli bazen de değersiz ürünler olur onları alırsın içinden.

5

Oyuncakçıda görse bizim çocuklar dönüp almazlar içindeki oyuncağı.Ama iş şans meselesi olunca şeytan gıdıklıyor. Nerde görsek ısrar ederler.Bunun sebebi de oğlumun ilk deneyişte oyuncak kapması oldu.Bu bize milad oldu şimdi gördüğümüz yerde gözümüz kalıyor

3

Avm de, lunaparkta hatta sokakta vb yerlerde karşımıza çıkabilen bana göre bir para kapma tuzağından başka birşey değil. Tabi bazılarının hakkını yememek lazım. Bazılarının ayarlarıyla oynadıkları için oyuncağı tam alacakken bir anda bıraktığında anlıyorsunuz ki sırf paranızı almak için sizi kandırıyorlar. Tabı bazılarımız bunu anlıyor ilk seferden sonra bırakıyor bazılarımız da hırs yapıp defalarca denerken o oyuncağı dışarda alabilecek kadar parayı makineye kaptırmış olmanın siniriyle oradan ayrılıyoruz. Ama bazı makinelerde var oyuncağı bir kere kaptı mı alabileceğiniz boşluğa kesin atıyor. İşte onlardan bulursam illa ki oynarım sırf zevkine ztn attığın parayı karşılamayacak kadar dandik oyuncaklar olsa da :)

4

hep ilk 3.denememde oyuncağı kaptığım makinalardır

3

6 yıl önce en son gördüğümde 5 jeton ile 6 oyuncak alıp mutlu olduğum para tuzağı olan makina

3

Şimdilerde birçok mekanda rastlayabileceğimiz makinelerdir. İçine para atılarak bir kol yardımıyla içerideki oyuncak alınmaya çalışır. Genellikle sonuç başarısız olur. Bu makinelere çok paralar dökmüş insanlarda vardır.

Oyuncak Kapma Makinesi ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.