4.5

Fernandobononcini

önce - kişi kategorisine Fernandobononcini ekledi.
46 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Sitenin yarı rol matrak hatırşinas nevi şahsında münhasır bir üyesidir. Kendisini çok severim. O denli iyi bir üyedir. Kendim diye demiyorum çingnenenin bir tarafını över gibi ölmeyeceğim kendimi desem dei nanmayaın bir ara çok güzel kaliteli cevaplar veriyordu. Popülist sorular sordu. Baya değişik bir üye kendisi. Geçmişi hem aydınlık alacakaranlık bir üye filan yani. Düşmanı pek yoktur. Hayat felsefesi beni sevmeyen ölsün olan Ahmetesor üyesidir.

5

Çok mütevazidir, asla kendisini övmez Fernandobononcini arkadaşımız. Ama biz her durumda kendisini çok sayar ve severiz. Çünkü yorumları, cevapları akla ve mantığa dayalı, okunduğuna pişman etmeyen içeriklerdir. Her zaman nezaketlidir, kadir kıymet bilir. Tek kusuru adının bu kadar uzun olmasıdır. Etiketlemek için özel bir çaba harcamak gerekiyor.

5

Fernandobononcini ismini ilk etiketlerken harferin hepsine tek tek bakarak yazmıştım. Şu an direkt ezberimde nicki o kadar aşinayım artık. Kendisi ile pek konuşma fırsatımız olmadı ama çok sinirli biri olduğunu düşünüyorum nedense :D Bunun dışında iyi niyetli bir arkadaşımız. Kendisine buradan da bol kazanç diliyorum.

4

Henüz yeni üyelerden olmam ile birlikte aktif şekilde gördüğüm kişidir. Liderler siralamasinda da ismini görmüştüm. Sanırım bu platformda da fenomenlik olayi var. Eger öyleyse bir fenomen olabilir kendisi bu platform içerisinde. Bol kazançlar diliyorum.

5

Dolar yeşiline olan hayranlığı ile tanıma fırsatı bulduğum; güzel sorular ve cevaplar ortaya çıkaran bir üyedir. Sosyal biri olduğunu düşünüyorum. Her konuda illa ki bir fikre ve görüşe sahip, şahsına münhasır biridir. Sitede aktif olduğu süreler içerisinde mantıklı yorumlarını, kendi görüşleriyle harmanlayarak gözler önüne sunar. İyi de kazandığını görebiliyorum. Tebrik ederim kendisini. Son olarak nick'inin tuhaf fakat güzel olduğunu belirtmek isterim.

5

Kendisi ile barışık bir arkadaştır. Ahmetesor yazarı Ve aynı zamanda kendisine inceleme başlatan birisidir. Bakalım inceleme sonrası ne çıkar. Hep birlikte göreceğiz.

5

Mütavazi bir kişilik gibi gözlemledim açıkçası hakkında pek bilgim yok ama eğlenceli bir insan.

5

Kendisini çok tanıdığım söylenemez. Ama üye olduğum grupta görüyorum kendisi baya aktif biri.

5

Fernondobononcini site üyesi ve aynı grupta olduğum bir kişidir.Çoğu sorularda ve cevap yazanlar arasında ismine rastladığım kişidir kendisi.
Bol kazançlar.

paylaş - şikayet
5

Buralarda biraz yeniyim herkesi pek tanımıyorum ama inşAllah bir gün tanışırız. Eminim ki çok iyi birisin dostum :)

5

Kendisini pek tanımam bazen yorumlarda ve sorularda denk geliyorum mantıklı sorular cevapları var bu sitede aktif üyelerden birisi.

paylaş - şikayet
5

Fernandobonincini site üyesi ve grup arkadaşımız. şahıs olarak tanımıyorum ama muhakkak iyi birisindir.

5

Kendisini tanımıyorum o yüzden çok fazla yorum yapamayacağım ama sitede çok fazla aktif onu görebiliyorum.

4

Kendisiyle hiç tanışmadım.ama bir insanı üçden artık insan beyenirse o insanda zaten farklılık vardır.iyi insandır.

paylaş - şikayet
5

Kendisini tanımıyorum ama yorumlara bakılırsa tanımasam da sevilecek iyi bir insanmış.

5

sitede aktif bir arkadaş olup isminin uzunluğu ile dikkat çekmektedir.

5

İsmi ile dikkatimi çeken arkadaşımız sitede başarılı bir grafik çizmektedir şuan girdiğim her yerde adını görüyorum nerdeyse daha tanışma fırsatımiz olmadi ben bu başarısından dolayı kendisini tebrik ediyorum bol kazançlar diliyorum kendisine:)

4

Bu konuda çok fazla yorum yapamıyorum şahsi veya burdanda tanımıyorum sorularına olabildiğince cevap vermeye çalışıyorum. Bu arada çok uzun nikin :)

4

Kendisini çok tanımam bol kazançları olsun. Ancak demeden geçemeyeceğim bazı yazım yanlışları (muhtemelen yazdığı klavyeden kaynaklı) bende düzeltme isteği uyandırıyor :)

5

Anladığım kadarıyla kendi daha önce şan dersleri almış ne kadar güzel sanata yatkın meraklı biri. Sanatı seviyorsa ve hala şan dersleri alıyorsa bence bırakmasın . Kendisine bol kazançlar diyorum buradan.

5

Eğlenceli, aktif, cevaplarını beğendiğim bir üye. Ve kendini övmeyi hiç sevmez :D

4

Her soruma ceva verip beğeniyor kendileri allah razı olsun

5

O bir En Aktif
O bir Fenomen
O bir Keyif
O bir Adil
O bir Ego (ama iyi bir ego yanlış anlaşılmasın sakın)
O bir Sıralamalarda üst
O bir Fernando Bononicini

5

Gözlemlediğim kadarıyla sitede aktif biri genelde sorulara mantıklı cevap veren sakin biri gibi gördüm. Siteyi renkli tutanlardan biridir. Aktifliğide mükemmel. Sadece nicki biraz uzun okadar. Kendisine bol kazançlar dilerım.

5

bi hayvan olarak reankarne olsam olmak istedigim hayvan sanirim yunus olurdu cok guzel ve hisli hayvanlar bence

Fernandobononcini ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.