4.3

Komedi filmi

önce - dizi-film kategorisine makyajli1kiz ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kesinlikle Şahan gökbakarın yazıp yönettiği filmler. Recep ivedik osman pazarlama celal ile ceren gibi tavsiye edebilirim

4

Bizim ülkemizde komedi flimi denilince muhakkak küfür işin içine giriyor beni rahatsız etmiyor ama ailecek izleyelim desek çocuklarla izleyemiyoruz onun yerine çocuklarla izleyeceğimiz zaman animasyon çizgi flim izliyoruz küfürlüde olabilir ama birazda aile komedi flimi yapılmalı bence küfürsüzde gülünebilmeli

4

Küçük Adam, Korkunç bir film serisi, Anormal Aktivite serisi

4

Komedi tarzı filmler genelde eski zamanlarda Kemal Sunal filmlerinin komedileri şuanki zamana bile hitap ediyor. Şuanki zamanda da komediler çıkıyor. Tabi benim sevdiklerimden çok komedi içermese de biraz içeren Poyraz Karayel , Yabancı Amerika tarzı komedi filmleri Amerikan esprileriyle dolu olanlarda var tabi.

4

Filmlerden en çok izlediğim katagorilerden biridir. Herkesin ilgisini çeken ve kahkaya boğan iyi bir seçenektir.

3

İnsanları güldürmek ve eğlendirmek amacıyla çekilen dizi ve filmlerdir. Genellikle en çok eleştiren bölümlerden birisi de bunlardır çünkü birçok insana göre komik olan bir şey diğer insanlara göre hiç de komik olmayabilir. Örneğin birçok insan Recep İvedik serisini çok sevmişken birçok insan nefret etmişti.

5

komedi filmleri insanların gülmeleri üzerine yapılmış olan film türleridir.bunlar tüm ülkelerde ayrı olarak yapılan filmlerdir ülkeden ülkeye de değişiklik gösterir benim en çok sevdiğim komedi filmleri genelde yeşilçam filmleridir.mesela kemal sunal metin akpınar zeki alasya filmleridir ondan sonrada cem yılmaz yılmaz erdoğan filmleridir.

4

Eğlenmek amacıyla biraz da kafa dağıtım keyfimiz yerine gelsin amacıyla izlenen eğlence odaklı filmlerdir. Şu an en çok izlenenler listesinde son zamanlarda Aile Arasında, İtirazım Var, Organize İşler sayılabilir. Aile Arasında senaryo Gülse Birsel, İtirazım Var Onur Ünlü, Organize İşler Yılmaz Erdoğan ile açıklanabilir.

Komedi filmi ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.