4.0

World Of Warcraft

önce - oyun kategorisine Osman-Yusuf ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

World of Warcraft amerikan yapımı bir aksiyon bilim kurgu filmidir. 2017 yapımı bu filmde insanlar ve orklar arasındaki savaştan bahsediliyor. Bütün film sitelerinde bulunabilir.

3

Blizzard tarafından 2004 yılında geliştirilen rol yapma oyunudur. Çok oyunculu bir oyun olduğu için dünya genelinde bir çok e-spor turnuvası düzenlenmektedir. Lol ve Dota'nın biraz gölgesinde kalsa da hala birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır. Son olarak 2017 yılında ise Amerikan yapımı bir filmolarak beyaz perdeye uyarlanmıştır.

5

World of Warcraft, blizzard tarafından geliştirilen bir açık dünya rpg oyunudur. Bu oyunda bir karakter belirleyip onun ırkını özelliklerini seçerek oyuna başlarsınız ve çeşitli birçok görev yapıp itemler kazanır seviye atlar karakteri geliştirirsiniz. Savaşlar, bitmek bilmeyen görevler ile oldukça büyük bir haritası vardır. Paralı bir oyundur her ay ücret ödenir. Daha çok gördüğüm büyük yaş kitlesi bu oyunu daha çok oynuyor ve birçok oyuna göre daha az popüler olsa da değişmez bir kitlesi var. Kaliteli oyunlardan biridir.

World Of Warcraft ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.