4.4

Elma dilimli patates

önce - ürün kategorisine Chnmct ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Elma dilim patates, normal parmak patates olarak hitap ettiğimiz patates şeklinden daha büyük ve elma dilimlerine benzer. Tadı ve yapısı parmak patateslere göre daha yoğun olup kullanım alanları daha geniştir. Sadece kızartma türü olarak değil yemek olarak da yapılabilir.

2

Elma dilim patates adı üzerinde tıpkı elma dilimi şeklinde kesilip genelde fırına atılarak yapılan bir patatestir. Benim bir türlü sevemediğim bir patatestir. Ben parmak patatesi tercih ediyorum elma dilim patates benim mideme oturuyor.

5

Patatesin her türlüsü güzeldir.Mucizevi bir yiyecektir elma dilimi halini daha cok severim

3

resimdeki patides ve gerçek hayattaki patides birbirine benzemiyor

paylaş - şikayet
5

Evde yapılan kızartmalar aksine daha büyük dilimlere sahip olan ve baharatlarla tatlandırılıp fırına atıldığında gayet lezzetli hemde hafif mükemmel bi yiyecek

3

Patates nasıl olursa olsun daima güzel oluyor. Elma dilim patateste çok lezzetli. Patatesler elma dilimleri olacak şekilde kesilip baharatlanıyor ve pişiriliyor. Çok mu çok güzel oluyor. Mcdonald's da yok ama Burger King'de var. Evde yapmak daha iyi olacaktır yine de. Çünkü her şekilde evde yapmak daha sağlıklı oluyor.

5

Genelde Öküz Burger'de yerim ben bu patates türünü çok lezzetli olur. Normal kızartmadan daha iyi bence. Patatesin şekli bile tadını etkiliyor. Kimisi sevmez. Ama daha sağlıklı ve zengin gösterir. Yakın zamanda kilo vermeye çalıştığım için yemedim ama iyiydi.

5

Elam dilim patatezler sanki bana pamuk gibi ağzımda güzel anlatılmaz bir tat bırakıyor birde cafelerde ağaratif yiyeceklerın yanında olunca tadına doyum olmayan bir şezzeti var hem o elma dilim patatezleri o hale getirmek için onun ozel makinaları var

5

Elma dilimi patates isminden anlaşılacağı üzere, elma dilimlerine benzemektedir. Fastfood ürünleri ve fırın yemeklerinde oldukça fazla kullanılır. Ben nedense bir türlü sevemedim bana her zaman tadı çiğ patatesi andırıyor. Ben daha çok inçe dilim patatesi seviyorum.

Elma dilimli patates ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.