4.4

Çift kaşarlı tost

önce - ürün kategorisine Overland ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Öğrencilerin klasik kahvaltılarındandır son zamanlar da biraz uçuk fiyatlara çıksa da ayak üstü yapılacak en iyi kahvaltıdır yanında ayran veya çay çok iyi ikili olur.

5

Aslında olması gereken ama normalde tek kaşarlıya konması gereken kaşar peyniri çift kaşarlıya konduğu için kaşarlı tost yiyorsun eskiden sadece 1 TL oynar iken normal kaşarlı ile arasında şu an 2 ya da 3 TL mekana göre değişiklik gösteriyor bir fiyat farkı var. En ideali evde yemesi dışarıdaki tat olmasa da.

5

Etrafı ser ortası yumuşak olan ekmeklerın arasına kaşar peynırı ıkı kaylı yapıp koyarsak çifk kaşarlı tost olur

3

Ben oldum olası tost sevmemişimdir. Tadı çok ağır geliyor ve nedense daima midemi ağrıtıyor. Bu nedenle çok açsam ve başka yiyecek bir şey yoksa bile tükettiğim bir şey olmuyor. Özellikle kaşar gerçekten çok ağır bir şey. Seven herkese çok saygı duyuyorum çünkü kaşar cidden sağlam mide isteyen bir şey.

5

Tost makinesinin sıcaklığıyla iki tost ekmeği arasında eriyen kaşar peynirinin duble olması ile adlığı addır. Eridikçe uzayan kaşar peynirleri daha yoğundur ve yiyenlere lezzetin doruklarını yaşatır. Tercih edenler pişman olmaz bu güzelliği.

5

Çift kaşarlı tost diğer tostlara göre daha zengin işi bir tostdur. Genellikle öğrencilerin takıldığı uygun fiyatlı yerlerde çift kaşarlı değil az kaşarlı tost bulunur. Ancak çift kaşarlı tostun lezzeti bambaşkadır. Sıcacık gelen tostu ısırdığınızda kaşarın sünmesi ve o nefis koku harikadır.

3

Çift kaşarlı tost, normal kaşarlı tosta iki katı kaşar konmasıyla yapılır. Ben sadece kaşarlı tost sevmiyorum. Kaşarlı ve sucuklu yani karışık tost seviyorum bu yüzden çift kaşarlı tost da yemedim. Ama karışık tostu çok severim. Kahvaltıda çok güzel gidiyor. Bir de yanında sıcacık çay varsa mis.

5

Normal tosttan daha fazla peynirlidir ve daha fazla süner yerken garip bir şekil alırsınız ama domatesle doldurursanız çok lezzetli olur

3

Iki tost ekmeğinin arasına kasarlarin ve yanıda isteğe göre sucuk domates konulup tost makinesinde ısıtılıp ve güzelce kızarmasıdir ve dişi sert içi yumuşacık olan güzel bir yiyecektir sabahları yada atistirlik olarak çok tüketilir. Benim de wn çok içinde kaşar ve sucuk olduğunda çok severim.

Çift kaşarlı tost ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.