3.1

Evlilik Programı

önce - dizi-film kategorisine Hku46 ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

1

Yalnız kalan insanların birbiriyle tanışıp evlenme adımını beraber atacağı insanı bulduğu programlar.

3

Evlilik programları ülkemizde uzun yıllardır yayınlanmaktaydı ancak RTÜK kararı ile yayınlanması yasaklandı. Bir süre öncesine dek her kanalda gündüz vakti sürekli bu tarz programlar vardı. İnsanlar birbirlerini manavdan elma seçer gibi yorumluyor ve parası daha çok olanla evlenmek için can atıyorlardı. Neyse ki bu saçmalık son buldu.

5

Evlilik programları günümüzün utanç kaynaklarındandır.Evlilik müessesini çok küçük duruma düşürüp alay konusu hale getirmiştir ve bunu normal bir olay gibi insanların önüne sunarlar RTÜK 'ün kapatma kararı son derece doğruydu.

3

Saçma paşan insanların çıkıp kendini rezil ettiği bi yerdir bence çok saçma bi yer grekesiz insanlar dolu.
Bence öyle yani
Sizce nasıl beya

5

Yayından kaldırıldı da kurtulduk dediğim bir şey çok şükür. O neydi ya kavga sataşma yalan dolan entrika hepsi bir arada idi. Neler yaptılar insanlar birine öyle. Ağlıyorlar kavga ediyorlar sonra da iki şık şık göbek atıyorlar. Resmen insan aklı ile dalga geçiyorlar. Zaten çoğu kadın eskort çıkıyor. Bir de bir kere pavyon kadını çıkmıştı.

2

İnsanların kafalarını faydalı şeylerle yormayı engelleyen ve IQ seviyesini düşüren amaçsız programlardır. Ülkede her problem halledildi de bir de milleti evermek kaldı.

3

Günümüz de reyting rekorları kıran programlar. Bence çok saçma bir düzen çünkü orada olan herkes özellikle seçilmiş ve para karşılığında rol yapan insanlardan oluşuyor. Kimsenin gerçekten evlendiği yok yani, inanmayın. Belki bir veya iki tane yanlışlıkla birbirine aşık olan olmuştur.

5

Türkiyedeki evlilik programları en cok ızlenen programlarından bırıydı ama artık oylr o tur programlar yok kaldırıldı bencede cok mantıklı oldu cunku cok sacma kısler sacama sapan ınsanlar var orda bırbırlerıne saygıları olmayan ınsanlar

2

Evlilik programları bekar insanların birbirini tanıyıp evlenmesi için yapılmış programlardır. Ancak evlilik programlarının çoğu hatta hepsi gerçek amacından şaşıp reyting derdine düşmüşlerdi. Evlilik programlarına çıkanlarında birçoğu evlenmek için değil şöhret olmak için o programlara çıkıyorlardı. Zaten kısmetse olur falan tamamen kurguydu. Buraya çıkanlar amaçlarına da ulaştı aslında tv de olmasa da sosyal medyadan bizim cahil halkımız yüzünden iyi paralar kazanıyorlar.

2

evlilik programları uzun zaman televizyon kanallarının gündüz kuşaklarında yer almış olan programlardır. 2018 Yılında toplumun değerlerine ters olması nedeniyle yasaklanmıştır bu programlar. Evlenmek isteyenlerin haftalarca ekranlarda sömürüldüğü, reyting için kullanıldığı sahneler akıllarda kalmıştır sadece.

5

Evlilik programları birbirini beğenen çiftler buluşturulup, tanışma faslı oluyor ve fikirleri uyuşursa evlenme yoluna giriyorlar, anlaşamazlarsa her iki tarafta vazgeçiyor ve başkası ile tekrar İzdivaç başlıyor böyle tekrarlayıp duruyor program, fikirleri uyuşan insanlar ve birbirini beğenen çiftler burada evlendiriliyor

1

Evlilik programları, televizyonun hemen hemen bütün kanallarında uzun yıllar boyunca yayınlanan sözde insanları evlendirme amaçlı yapılan programlardır. Şükürler olsun ki yakın zamanlarda bu tür evlilik programları RTÜK tarafından yayından kaldırılmıştır. Yayındayken herkes gerçek gerçek diye bağırırken programların yayından kaldırılmasıyla herkes para alıyorduk, bizi zorluyordu demeye başladı.

Evlilik Programı ortalama puanı 3.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.