4.7

Defne Joy Foster

önce - kişi kategorisine Osman-Yusuf ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Defne Joy Foster Anne tarafından türk baba tarafından amerikan olan bir sunucudur. İzmir'in incillik ilçesinde dünyaya gelmiştir. İzmirde ortaokulu bitirmişdir.

5

Defne joy foster, hayat dolu neşeli ve bir o kadar sempatik bir Radyo dj ve Kral tv'nin unutulmaz sunucularındandı. İzmirli bir ailenin kızıydı ve melezdi. Tüm herkes tarafından sevilen bir kişiydi 2011 yılında caddeBostanda bir evde kalp krizi geçirerek hayata veda etti.

5

Defne joy Foster Türk görüntü yönetmeni , oyuncu , sunucu ve eski dj dir

4

Defne Jot Foster babadan amerikalı oyuncu, dj ve sunucudur. Çok neşeli ve sempatik bir kadındı. Onu Shirili Annem dizisinden çok net hatırlıyorum. Güzel de bir kadındır. 2011 de hayatını kaybetti. Kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği biliniyor. Ama bazı kaynaklar kendisinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu da ileri sürmüştür.

5

Babası Siyahi Amerikalı ve Annesi de İzmirli bir kadındır. İlk defa ben kendisini Ruhsar dizisinde gördüm. Baya ağır bir makyajla buğday tenli yapmışlar kadını. Daha sonra Sihirli Annem dizisi ile ünlendi.Ardından da Hayal ve Gerçek gibi yapımlarda oynadı. Selena dizisinde Pandora rolünü canlandıran oyuncu 2011 yılı olması lazım uyuşturucudan öldü diyorlar.

5

Defne Joy Foster, çok genç yaşta hayatını kaybeden çok başarılı bir oyuncu, dj ve sunucudur. Babası Amerikalı annesi ise Türk'tür. Kendisini hepimiz Sihirli Annem'deki rolüyle tanıdık ve hepimiz çok sevdik. Bir minik bebeği vardı ama maalesef kalp krizi nedeniyle evinde ölü bulundu. Huzur içinde uyu Defne.

Defne Joy Foster ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.