4.3

Deli mi ne youtube sayfası

önce - websitesi kategorisine maryjanew ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Youtube kanalı sanırım. Ama takip ettiğim bir kanal değil.

4

bende bir baktım da internette youtube de bir kanal yaklaşık olarak ta 2,5 milyon kadarda takipçileri var.baktığımda gördüğüm kadarıyla bir çok yarışların olduğu bir kanal.mesela şırdan yeme yarışı dedektör le çöplüklerde altın arama boks bazı ürünleri ucuza alma yolları gibi bir çok video var.

5

Youtube turkiyenin en bilindik isimlerinden brirdir delimine kendisini bende yakindan takip ediyorum ve iceriklerini kişiliğini videodaki hallerini gercekten cok begeniyorum kaliteli bir kanal ve kaliteli insanlar yaklasik 2.5m abonesi var. Ve en cok abone alan kanal kendisidir

5

Youtube'da popülerle arasında mı ne gördüydüm birkaç ay önce. Adam hakikaten isminin hakkını veriyor. Deli mi Ne diyor insan onları görünce. Yaptığı bazı şeyler cidden akılalmaz. Yaptığı delice şeylere zaten aklı başında olan kalkışmaz. Anladığım kadarı ile adam sporcu bir kişilik. Geçmişte spor ile uğraşmasa o işe kalkışmaz.

4

youtubeda sevmediğim bir kanal pek kanım ısınmadı ona sebebi ise samimiyetsiz olması

4

Delimine, Youtube adlı sosyal paylaşım platformunda çektiği ve yayınladığı videolarla Youtube mecrasında tanınan biri haline gelmiş bir youtuberdir. Delimine kanalında daha çok adrenalin ve yarışma içerikli videolar paylaşır. Bazı kanallara da konuk olarak gitmektedir. Kanalını takip edenlerin sayısı yaklaşık 2.5-3 Milyondur.

Deli mi ne youtube sayfası ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.