3.6

Youtuber Enes Batur

önce - kişi kategorisine azizyilmaz38 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Youtube isimli websitesinde kendi çapında eğlence videoları yayınlayan bir içerik üreticisi

4

Youtube'da büyük bir kanalı olan, türkiyede en çok takipçisi olan kanaldır. Kendisi büyük paralar kazandı hesabından. Üstelik yalnızca oturduğu yerden oyun videoları çekerek başladı. Şimdilerde günlük yaşantısından bir saçmalık bile milyonlarca izleniyor. Elle tutulur hiçbir iyi yani yok.

5

Çoğunlukla küçük yaş kitlesine hitab eden internet fenomeni

2

Youtubeda Enes Batur adı ile bir kanalı bulunan fenomendir. Kanalında challenge, oyun, gezi, vlog gibi eğlence tarzında videolar atar. Onu takip edip seven kitle olduğu gibi sevmeyen kitle de çoğunluktadır. Asıl adı ise Enes Batur Sungurtekin'dir. Önceleri ettiği küfürler ile çocuklara kötü örnek olan Enes batur, şimdilerde daha seviyeli videolar atmaktadır. Altın kelebek en iyi youtuber ödülünü almak dışında, bir de Enes Batur hayal mi gerçek mi adlı kendi hayatını anlatan bir sinema filminde başrol olarak yer almıştır.

2

Enes batur kazancı çok youtubede videolar çeken bir fenomen yanlız ben beyenmıyorum işini kaliteli yapmıyor

3

Enes Batur, Türk Youtube kanalları arasında en fazla takipçi sayısına sahip olan Youtuberdır. Kendisi çeşitli içerikler yapar ama ne başta Youtube hayatına oyun oynayıp bu oyunları videoya çekerek girmiştir. Şimdi ise başarılı ve tanınan biri haline gelmiştir. Aynı zamanda bir de film yapmıştır.

Youtuber Enes Batur ortalama puanı 3.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.