4.5

Mc Donald's

önce - mekan kategorisine Ormanci ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Amerika merkezli fast food zinciri olup tüm dünya ülkelerinde şubesi bulunur.Obezite ve sağlıksız beslenmenin kaynağıdır.Popüler kültür dayatması olup insan sağlığına sigara ve alkol kadar zararlı etkisi vardır.

4

Mc Donald's amerika merkezli bir fast food zinciri. Bugün Türkiye'nin her avmsinde bir şubesi bulunuyor. Dünyadaki ne büyük fast food zincirlerinden biridir. Çok fazla seviliyor ve saniyede binlerce burger satıyor. Ne kadar sağlıklı olduğu tabii ki tartışmaya açık.

5

En çok sevdiğim yemekti hamburger kızartılmış patates falan filan. ama zehirlendim bi kere arkadaşlar yemeyin tarihi geçmiş ürünler kullanıyorlar sağlıklı yemekler yiyin brokoli çorbası için havuç suyu için benim başıma sonradan dank etti sağlıklı beslenmek aslında biz neden dışarda yemek tüketiyoruz bi düşünün çok gereksiz kendimizi zehirliyoruz içine ne koydukları bile belli olmuyor evinizde kendiniz yapın sağlıklı bişeyler tüketin..

4

fiyat açısınndan ucuz ama patetesler güzel değil hamburleri fiyatına göre iiyi ve uygun

5

Dunyaca unlu global bir yemem markasidir bu marka dunyanin hemen hemen her yerinde bulunan mc donalds fast food yiyecekleriyle gunumzude hizmet yapan bir yemek firmasidir ve gercekten kaliteli bir hizmet anlayışına sahip

5

mc donalds dünyaca ünlü bir yemek şirketidir hamburger patates kızartması bazı çeşit yan ekler ve bazı tatlılar bulunur bir fastfood yemek zinciridir ve bence tatları gayet güzel

5

İnsanları kandıran bir firma öncelikle şöyle ki hamburgerleri hayvansal yağ ve amonyakmış. cidden bu kokuyu filan alabiliyorsun ben kaç defa aldım doğruyu söylemek gerekirse. Ama Arap kahveleri genelde yoğun ve güzel bazen 2 TL bazen de bedava olması çok iyiydi. Ama bana uzak Mc Donald's BurgerKing var yakınımda.

5

Mc Donald’s bureg king e rakip olarak acılan ara öğun yemeklerıyle meşkul şireklerdir . Yıllar once kurulan bır kırumdur gecmısı eskılere dayanır

2

Amerika Birleşik Devletleri kökenli fast food firmalarından biridir. Defalarca kullanılmış sıvıyağlarda kızartılan patates kızartmaları, içinde koruyucu maddelerin yoğunluğu nedeniyle bozulmak bilmeyen hamburgerleri ve diğer ıvır zıvırları ile yıllardır her yerde şubeleri vardır.

5

Karne günü ya da hafta sonları öğrencilerin buluştuğu belkide sadece oturduğu bir şey yemedigi bi ara lc waikkiki gibi popüler olup sonen yer

5

Mc Donalds', bir fast food yemek zinciridir. Mc Donalds Amerika kökenli bir fast food şirketidir. Daha çok hamburger menü satarlar ve hamburgerleri oldukça lezzetlidir. Ben özellikle Mc Chicken menüye tek kelimeyle bayıldım. Tavuğu çok lezzetliydi sadece verdikleri sos miktarı çok azdı ve patatesleri fazla tuzluydu. O biraz kötü oldu ama onun haricinde iyi.

Mc Donald's ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.