4.3

Paintball

önce - oyun kategorisine dirkpitt79 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Painball büyük geniş arazilerde yapılan bir tür spor sayılabilir, kişiler ya da takımlar halinde oynanabilir ama daha çok iki grup halinde bu oyunu oynamaya giderler ve iki ayrı takım birbirlerine birer strateji seçerler, herkes stratejisini belirledikten sonra insanlar geniş araziye yayılırlar, ellerindeki silahların içinde boya vardır birbirlerini vurmaya çalışırlar, vurulan kişi oyundan çıkar daha çok bilgisayar oyunlarından esinlenerek yapılmış bir spor türüdür bence paintball. Eğlenceli güzel bir oyundur.

5

Paintball iki gurup halinde oynanır. Oyuncular kamuflaj elbiseleri giyerler ve bir silahları olur bu silahların içinde boya kapsülleri vardır karşı taraftan birini vurmaya çalışırsınız. Spor olarak da niteleyebiliriz çok eğlenceli bir oyundur.

4

Bu oyun adeta bir bilgisayar oyunu gibidir. Oyunlarda genellikle grup adına ya da kişi kişi fiyat ödenir. Bu oyunun oynandığı yerler genellikle ormanlık alandır. Sanki bir harabeye dönmüş gibi bir alan düzenlenir. Çeşitli kamuflaj elbiseler giyerek içerisinde boya topları olan silahlarla oyuna başlarız. Oyun esnasında herhangi bir yerinden elimizdeki silahla vurduğumuz karşı takımdaki kişi elenmiş olur. Bu nedenle gerçekten çok zevkli bir oyundur.

3

Boyalı toplar ve oyuncak silah ile oynanan bir tür savaş oyundur. Her ne kadar o boyalar zararsız bile olsa çok yakından vurulunca ciltte kızarıklık hatta morluk bile yapıyor. Ben böyle oyunları pek sevmem. Sonuçta benim canım kıymetlidir. Iki oyun oynayıp eğleneyim diye canımın acimasini istemem. Seyirci olmayı tercih ederim

paylaş - şikayet
5

Paintboll boya tabancaları ile oynanan eğlenceli ve güzel bir oyun tavsiye ederim

4

aslında bizzat gidip oynamadığım bir oyun. filmlerde ve dizilerde gördüm ve giden arkadaşlarımdan duydum.boya tabancaları varmış iki rakip takım kuruluyormuş ve birbirlerini vurmaya çalışıyorlarmış ve bir takım galip geliyormuş

5

Paintball, orman gibi yerlerde oynanan bir takım oyunudur. Bu oyunda silahlar kullanılır ve amaç vurulmadan karşı takımdakileri vurmaktır. Bu oyunda kullanılan silahlar boya kapsülü atarlar. Dolayısıyla vurulan kişi üstündeki boya lekesinden belli olur ve oyun dışı kalır.

Paintball ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.