4.4

Karpuz-Peynir İkilisi

önce - ürün kategorisine Cengaver ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Benim için en güzel ikilidir yazın özellikle hem serinletir hemde tadı çok güzel olur özellikle öğle vakti yenilmesi tercih edilir daha çok sıcak yerlerde tercih edilir

5

Yaz aylarının bazen kahvaltısı bazen akşam yemeği bile oluyor.Ikisinin birbirine olan uyumu çok farklıdır yazın o sıcak havalarda yenilen buz gibi karpuz bir çok şeye değişilmez.

4

yazın en güzel öğün kurtarıcısı bence hem soguk soguk on numara ve agır yemek te değil o yüzden her zaman karpuz peynıre okeyim

3

Karpuz peynirin yanına birde ekmek olursa bence çok güzel olur.ama bunlar ayrı ayrı daha güzel vede lezzetli olurlar mesela peynirin yanına çay poğaça yada peynirli yumurta mükemmel olur karpuzda genelde yazın en sıcak olduğu zamanlarda çok mükemmel olur.

5

Muhteşem bir ikilidir. Karpuz peynir ekmek üçlüsü yazın en hafif yemeklerden birisidir ve içimizi serinletir. Ve sağlık açısından oldukça faydalıdır. Karpuzun lifli yapısı a vitamini bizim için gerekli besinlerdir.

5

Karpuz peynir üzüm ekmek domates biber ekmek ayrılmaz ikili

5

Oo yaz mevsiminin vazgeçilmezlerinden .. Çok özledim yemesini ya karpuzun o sulu sulu tadı peynirin en tuzlusundan öf öff .. Canımı çektiriyonuz ya

5

Bu iki yiyeceği birbirine çok yakıştırıyorlar fakat ben hiç sevmiyorum

5

Karpuz sevmeyen ben, yazın karpuzu önüme getirseler bile yemem diyen ben. Bu peynir ekmek karpuzu tattım tadalı karpuz karpuz diye fellik fellik geziyorum. Peynirle karpuz birleşince ne güzel bir tat oluyormuş. Bağımlısı oldum.

3

Sıcak yaz günlerinde neden karpuz peynir gidilmesin ki ağza çok iyi tad veren hem açken açlığını dindirecek hem de şeker ihtiyacını karpuz meyvesinden suyuda karşılaması ayrıca herhangi yenilmesi için saati de verilmez gün içinde istediği gibi tüketebilmesi vardır. Iyi günler.

5

Tek kelimeyle bayıldığım ikili. Yemeyen bir insan için tadı kötüdür izlenimi yaratan bir ikili ama yiyenin de bir daha vazgeçemediği bir ikilidir. Ben yazın tüm öğünlerimi bu iki yiyecek ile geçirebilirim. Bugünlerde ise canımın inanılmaz şekilde istediği ikilidir. Yaz ayını sevmeyen ben bu ikisi için yaz gelsin diye ağlıyorum resmen.

5

Her ne kadar aklımıza karpuz- peynir dendiğinde ırgat sofrası olarak gelsede, yazın vazgeçilmez ikilisidir. Yanına birde aslan sütü olursa yeme de yanında yatçılardanım. Düşünsene hava sıcak, nemden nefes alamıyorsun ve vücudunun suya ihtiyacı var. Dolaptan buz gibi karpuzu çıkarttın ve kesip dilimledin. Coss diye ses çıkar valla. Ağzım sulandı.
Saygılar.

5

Mükemmel ikili bu işte bu gerçekten mükemmel bir iki en sevdiğim şeylerden biridir karpuz peynir yemek. İkisinin tadı birleşince harika bir tat oluşturuyor. Yazları karpuzun gelmesiyle kesinlikle denenmesi gereken bir şey.

Karpuz-Peynir İkilisi ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.