4.4

Pop müzik eşliğinde temizlik

önce - diğer kategorisine elifiniz33 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kızlar bilir temizliğe başlamadan son ses açılır saçlar öne gelip sinir etmesin diye bir örtü veya toka ile bağlanır vileda sopası ile dans başlar.

4

Çok güzel oluyor müzik oldu mu iş okadar güzel olur ki sanki insanın ruhunu genclestiriyor ve iş hemen bitiyor gibimize geliyor.

4

Harika bir şey çünkü sevdiğiniz şarkıyı dinleyince zaman hızlı geçer ve hiç sevmediğiniz bir iş bile size zevk verir bence.

3

Pop Müzik yerine rock müzikle temizlik yapılmasının gerektiğini düşünüyor ve şiddetle tavsiye ediyorum. Yerinizde duramaz, yerleri silerken tüm gücünüzle siler, tertemiz yaparsınız... Uça kaça yapılan temizlik daha kısa sürede bitecektir kesinlikle. Her taraf "bal dök yala" misali ışıldayacaktır. Görenler hayran kalır rock müzikle yapılan temizliğe.

5

Müzik eşliğinde temizlik yapmak gerçekten de keyifli oluyor. Temizlik hemen bitmiş gibi geliyor. Müzik insana enerji verdiği için temizlik yapmak hiç zor gelmez insana. Hele yerleri vileda ile silerken hem dans eder hem de etrafı temizlersiniz. Hele de kafanıza göre bir müzik bulduğunuzda o zaman eşlik de edilir ve süper bir ortam oluşur. bir taşla iki kuş misali.

5

Pop müziği eşliğinde temizlik, benim yaparken çok keyif aldığım bir eylemdir. Sadece temizlik değil bulaşık yıkarken de çamaşır asarken de müzik dinlemeyi seviyorum. Telefonumu cebime koyuyorum kulaklığımı takıp hem müzik eşliğinde dans ediyorum hem de işimi yapıyorum. Aksi takdirde çekilecek dert değil.

5

Temizlik yaparken müzik dinlemek resmen motivasyonumu arttırıyor ve yorulduğumu hissetmiyorum. Şarkıya eşlik ederek temizliğin ne ara bittiğini anlamıyorum bile.

Pop müzik eşliğinde temizlik ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.