4.2

Ev kirası

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ev kirası kiracının korkulu rüyası olup ay sonu hemen gelir kara kara düşündürür.İnsanın kendine ait evi olması çok önemlidir.

5

Ev kirası, evde kaldığın süre boyunca kullandığının karşılığı olarak ödenen belirli miktardaki ücrete verilen isimdir. Kira parası yere ya da evin modeline göre değişiklik gösterebilir. 1+1 evler daha ucuz olabildiği gibi 3+1 evler biraz daha pahalı fiyatlarda olabiliyor. Bu tamamen ev sahibine ve vicdanına da bağlı oluyor kimi zaman.

2

Ekran stil Avcıları'nın her ay olmak zorunda oldukları kabusu diyebiliriz her ay için belli bir para ödüyorsun ama ev senin değil Bu çok üzücü bir durum Bazı insanlar var o 20 senedir kirada oturanlar oku burayı toplasalar Her ay o kadar parayı takside verselerdi şimdiye ev taksitlerinin Parası bitmiş ile ev sahibi olmuşlardı bile Allah herkese ev sahibi yapsın inşallah çünkü kirada oturmak çok zor bence O zaman bir sürü masraf varken bir de ev için kira masrafı ödemek çok sıkıntılı

paylaş - şikayet
3

Ev kirası, bir kişinin veya bir ailenin başkasına ait bir evde kiracı olarak kaldıkları süre için aylık olarak evin asıl sahiplerine ödedikleri ücrete denir. Ev kirası her ay düzenli olarak ödenmektedir. Günümüzde ev kiraları oldukça yükselmiş durumda. Ev almaya maddi gücü yetmeyen insanlar mecburen kirada yaşıyorlar ve bu da onları çok zora sokuyor.

5

Bu hayatta ev kirası odemek kadar kötü birşey yok biz nerdeyse iki bucuk oduyoruz ama bu nasıl bıreysıe bılmıyorum verdıgımız gıbı gıttı bıttı kıra odeyenlerin Allah yardımcısı olsun zor vallahı cok zor

5

Ev kirası konut parasıdır aylık olmak üzere ücret verilir senede bir kere artar kirayı veriyosun ohhh be üstümden yük kalktı daha bi ay var diosun obi ay nasil geliyor Anlamıyorsun para sıkıntısı olduğu zamanlarda ödeme gecikebiliyor ev sahibinin insafi varsa sıkıntı yok diyor ev sahibi pürüz biriyle su tarihe kadar öde odeymiosan çık diyor.

Ev kirası ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.