4.5

Apartman Görevlisi

önce - kişi kategorisine Sevko27 ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bir çok apartmanda apartmanın temizliğini ve güvenliğini sağlamak amacıyla apartmanın giriş katında ikamet eden insanlardır. Bİnada ki en önemli görevi güvenliği sağlamak ve bina sakinlerine huzurlu ve mutlu bir ortam hazırlamak için görev üstlenirler.

5

Bir apartman görevlisinin genellikle temizlik olsun yani apartman ile alakalı bütün işlerin kuş durulması olsun hani bu tür şeylerle ilgilenen kişilere apartman görevlisine bunun karşısına da belli bir ücret alıyorlar

5

Apartmanları çekip çeviren görevlilerdir. Yetenekli ve sorumluluk sahibi bir apartman görevlisi hem güvenlik, hem temizlik, hem iletişim görevlisidir. Apartman sakinlerinin eli ayağıdır. Hatta iyi bir dosttur her şeyin ötesinde.

4

Apartmanın temizliğinden , alışverişinden sorumlu olan kişilerdir. Güvenilir olmalıdır ayni zamanda çalışkan, zeki, çevik, sorumluluk sahibi biri olmalıdır

5

Apartman görevlisi kapıcı adı ile bilinen, apartmanın temizliğinden, güvenliğinden ve alışveriş olaylarından sorumlu kişilere verilen isimdir. Daha önce hiç görevlisi olan bir apartmanda yaşamadım. Sadece üniversitedeki öğrenci evimde vardı. Adam hiç gocunmadan her sabah gelir kapımızı çalar, çöplerimizi atar ve alışverişimizi yapardı. Bir öğrenci olarak hiç alışık olmadığımız durumlardı bunlar mesela, eksik olmasınlar.

5

Bir yapı içerisinde hizmet sunumunda bulunan kişilere apartman görevlisi diyoruz. Eskiden böyle işlerle yaşamını devam ettiren meslek olarak icra eden kişilere kapıcı diyorduk. Fakat şimdi apartman görevlisi demek daha modern bir durum. Çünkü nasıl bir memur işini yapıyorsa onlarda herkesin yapamayacağı bir işle uğraşıyorlar.

5

Apartman görevlisi yani diğer adıyla kapıcı demektir apartman görevlilerinin görevi apartman temiz tutmak aidatları toplamak gerektiğinde apartman sakinlerinin alışverişlerini yapmak Sabahları ekmek alıp İnsta apartman sakinlerinin dağıtmak akşamlarda çöpleri toplamak son zamanlarda apartmanlar apartman görevlisi için bir daire var mı dışarıdan tutuyorlar Bunlar da sadece apartman temizliği yapıyorlar Bence apartman görüntüsü olmayan bir apartman olmamalıdır

paylaş - şikayet
4

Gerçekten çok gerekli mesela bizim apartman görevlisi herşeyimize yetişiyor ve bu güzel bir şey gerçekten her apartmana gerekli ..

5

Apartman görevlisi, hemen hemen her apartmanda bulunan ve apartmandaki dairelerde yaşayan insanların ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlü olan insanlara denir. Apartman görevliliği bir meslektir. Asla ezilmemeleri ve aşağılanmamaları gerekir. Apartmanla ve apartmanda yaşayanlarla ilgili her olaya onlar koşar.

5

Apartman görevlisi yani diğer adıyla kapıcı onlara her zaman saygım vardır bız uykudayken kalkıp kapımızın önundeki çöpü alıyor apartmanı komple silip temizliyor emaktar insanlardır kalıcılar

Apartman Görevlisi ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.