4.5

Hayal-ett

önce - kişi kategorisine Hmmet ekledi.
20 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Hayaller ile yaşamak güzeldir. Hayalinin peşinden de koşmak güzeldir. İnsanın idealleri olması lazım hayatta.

paylaş - şikayet
5

Hayal etmek gerçekten insanın Aslında bakılırsa yapması gereken düşünce tarzlarından biridir Çünkü bu şekilde insanlar davranırsak En azından hayatta bir yaşama sevinci yaşam standartları açısından hemen Hemen herkesin hayal etmesi gerekir Hayal kurması gerekir

4

Hayallerinin gerçek olduğunu hayal et. Kendimizi görmek istediğimiz yerdir hayal fazlası hayalperestliktir.Persetlik yapmadan hayal kurmak iyidir.İnsanı ileriye götürür.

5

Hayal-et bu sitede en çok AP'ye sahip olan kişilerden birsidir. ve o kadar parayı nasıl kazandığını hala anlamadığım uyumayıp bu sitede dolaşan bir hayal et galiba :D

5

Hayal-ett ne demek açıkçası ben hiçbir şey anlamadım. Hayal etmek diyorsan güzel bir şeydir, fakat hayal-et nickinden bahsediliyorsa bu sitedeki en fazla kazanan güler yüzlü ve oldukça sempatik biridir.

5

Hayal etmek güzeldir tabi Bende severim herkes gibi hayal etmesini. Hatta hayal gücüm o kadar kuvvetlidir ki böyle film bile yazabilirim. Hele de gördüğüm rüyalarla. Hayal etmek demek olmayan veya gerçekleşmesi muhtemel gerçekleşmiş benzer olayları kafanda hayal ederek imgeleyerek canlandırma işlemi bir de bacım hayal-et nickli üye var.

5

İnsan hayalleriyle yaşar insan umut etmeden yaşayamaz ki herkesin idealleri vardır bu hayatta bunları gerçekleştirmek için çalışır ve çaba gösterir ....Hiç bir hayal başarılamayacak kadar uzak değildir odaklanmalıyız ve disiplinli çalışmalıyız.

1

Hayaller ve umutlar her zaman bir sonu varmıs gibş yaşamak olmaz hayat bazen hayal üzerien kuruludr hayalın olmayınca insan et kısmına ulasamıyor açıkcası soruda tam anlamıyla açık değil

5

Hayal etmek, dünyada insanın yaşamına anlam katan eylemlerden bir tanesidir. Her insan en az bir kere yapmış olduğu, insanın olmak istediği yeri, sevdiği insanı gibi şeyleri süşünme eylemidir. Ama burada hayal etmenin değil Hayal-et adlı Ahmetesor kullanıcısının soeulsuğunu düşünüyorum. Hayal-et kullanıcısı bu sitenin en çok kazanan ve sitede en fazla vakit geçiren üyelerinden biridir. Kendisine bu sitede de kendi hayatında da başarılar diliyorum.

4

insanlar genelde yapmak istedikleri şeyleri hayal kurarak sanki gerçekten yaşıyormuş gibi hissederler yani bunların olmasında gerçek değildir ama istenenlerin olmaması sebebi ile hayal kurarlar bu insanları rahatlatır bazende insanların mutlu olmasını sağlar bazende insanların bir şeyler bulmaları içinde çok önemlidir.

4

Hayal-et bu sitede en çok AP'ye sahip olan kişilerden biri baya bu site de vakit harcıyor başarılı bir kardeşimiz.

5

Ahmetesor kısmında genel de sorular soran ve kendisi cevap veren bu kadar soruyu nerden nasıl bulduğunu aklına nasıl geldiğini bir türlü çözemediğim süreki faal olarak gördüğüm ne zaman uyuduğunu anlamadığım hayal-et isimli kullanıcıdır

5

@Hayal-et nickli üye, sitede en çok kazanan isimlerden biridir ve iyi anlaştığı kişiler olarak cherubgirl ve Fernandobononcini nickli üyelerimizi gösterebiliriz. Kendisinin cinsel kimliği bilinmemekle birlikte, herkesin görüşünün aksine ben onun erkek olduğunu düşünüyorum yorumlarından ve kendi analizimden yola çıkarak. Kişilik olarak tanımıyorum fakat site içerisinde duyarlı biri ve en çok "Ahmetesor" kategorisine ilgili (cevap-soru fark etmeksizin).

4

Bu abi bu platformda adını çok sık duyuruyor gerçekten. Kendisini merak ediyorum. Gün içerisinde burada çokça vakit harcamak, bol kazanç sağlamak ve sağlam soru ve yanıtlar seçmek için kendini çok yorduğuna inandığım biri kendileri. Hem tebrik ediyorum hem de yuh yahu bu ne işsizlik be kardeşim diyorum. Bol kazançlar dilerim.

5

Hayaletmek başarmanın yarısıdır. Tabii ki hayallere ulaşmak icin emek harcarsan. Boş boş hayal kurmak, sadece hayal kırıklığı demek olacaktır. O yuzdende de önce hayalet, sonra çalış..

5

Hayal et gece gündüz ap kazanma savaş veren emektar bir kardeşimdir. Tabi bu kadar yoğun çalışmanın karşılığını da alın terini de kazandığını düşünüyorum. İyi niyetli insanlarla diyalog kuran biri genelde sitedeki kişilerle ilişki kurmaya çalışan bir olarak görüyorum.

4

Sitede en çok denk geldigim üyelerin başında geliyor verdiği cevaplara bakarak eğitim seviyesinin yüksek olduğunu düşünüyorum hemen hemen her soruda mutlaka mantıklı bir açıklaması var tebrikler burdan ona

4

Hayal et Ahmetsor sitesindeki bir üye ve baya emek harcayarak baya ap kazanan kazanç listesinde basta olan kişilerden biri. Başka anlamı ise hayal etmek insanın hayata tutan umutla yaşaması sağlayan bir şeydir hayali olmayan hayattan bir gayesi olmayan bir kişidir hayaller insanları hayata tutar.

Hayal-ett ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.