5.0

Atabey27

önce - kişi kategorisine Hayal-et ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Atabey ahmetesorun ilk üyelerinden olduğu için herkesten fazla AP olup kimse onun hızına yetişemiyor maalesef. Sistemde gördüğüm bi isim. Büyük ihtimal erkek olduğunu düşünüyorum.

paylaş - şikayet
5

Çok sevdiğim sorularıma cevaplarıma değer veren gerçekten hak ederek emek veren ender arkadaşlarımdan

paylaş - şikayet
5

Atabey27 şuan cevapsız sorularda rekabet ettiğim bir isim. İkimizde öyle uğraşmıyoruz, ara ara yazıyoruz kimi zaman birimiz diğerini geçiyor bekliyor falan. Muhtemelen o da yoğun biri. İyi biri olduğunu düşünüyorum. Rekabet hırsı olmadan kazananlardan kendisi, bu yönünü beğeniyorum.

5

Atabey27 Gayet ciddi, direk kazanç odaklı bir üyedir. Laubali tavırlardan uzak, muhabbetten kaçınan isimdir. Gayet de başarılı yorumlarda bulunmakla birlikte, siyaseti sevdiğini düşünüyorum. En çok kazanan isimler arasında zirvelerde görürüz kendisini.

5

Çok aktif bir üye bazen cevaplar ililfilan karşılaşıyorum baya güzel cevaplar da veriyor. Sanırım erkek ve Gaziantep'te yaşıyor gibime geldi. Evli mi çocuklu mu filan bilmiyorum ama crvaplardan anladığım kendisini geliştirmiş bir üye yani. Kendisinin herhangi bir saygısızlığını ve şaşkınlığını filan da görmedim açıkçası. Gayet kibar ve beyefendi bir bana kalırsa.

5

Siyasetle ilgili soruları genellikle cevaplıyor tespit ettigim kadarıyla kibar bir beyefendi soruları özenle cevaplıyor iyi bir insan oldugunu düşünüyorum

5

Genelde benle ilgili yapmış olduğunuz olumlu tespitleriniz için size çok teşekkür ediyorum. Merak edenler için söylüyorum. Erkek evli çocukları olan biriyim. G.antepli olup, Kırşehir'de yaşıyorum. Genelde sitede elimden geldiğince sevdiğim her soruya cevap veriyorum. Bende bu sitede ayrım yapmadan herkes seviyorum. Bir iki gereksiz kişiyi hakaret ve ahlaksız davranışından dolayı engelledim. Ben her siyasi görüşe saygı duyan doğruların peşinde olan biriyim. Neticede doğru birdir.

5

Siteyi oldukça aktif kullanan biri yarışmalarda üst sıralara çıkıp en çok kazananlardan biridir. Genellikle kimseyle sorun yaşadığını görmedim. Bu yönüyle siteye gerçek anlamda kullanan biri olduğunu düşünüyorum. Benimde birçok soruma cevap vermişti.

Atabey27 ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.