5.0

Chnmct

önce - kişi kategorisine Chnmct ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bakalım beni nasıl yorumlayacaksınız site üyesi olarak sizlerin aklında nasıl biri olarak kalmışım :)

5

Paylaşımlarıma değer veren sorularını da takip ettiğim ender bir arkadaşım

paylaş - şikayet
5

Kendisi ile oldukça muhabbetim olmuştur. Sitede ilk tanıştığım kişilerden biridir. İsminin Cihan Macit olduğunu ve 23 yaşında olduğunu biliyorum başka da bir şey bilmiyorum :D Yorumları oldukça özgün ve kalitelidir. Zeki bir arkadaşımızdır, bu aralar pek sohbetimiz olmasa da içi dışı bir olan biridir. Annesi de siteye üyedir. Annesi bu arkadaştan daha çalışkan :p

5

Tanımıyorum ama yorumlamak istedim biraz önce denk geldim birde grup kurmussunuz aşırı hevesli heyecanlı hiperaktif ve konuşkan birini andırıyorsunuz. Bıraksalar siteyi coşturursunuz eminim :)

5

Sorularına görmüştüm. Aynı gruplara filan üyeydik. Geçen ocak ayında aktiftir ama şubat ayında o aktiflipi göremedik kendisinden yeniden bu şubat ayında ben cherubgirl konularında sık gördüğüm için bir bağlantısı var sandım ama yokmuş tabi. İnceleme başlığı olarak da birkaç başlığına cevap yazmıştım.

5

Chnmct, Ahmetesor sitesinin bir üyesidir. Kendisini daha önce daha fazla aktif olarak görüyordum ama son zamanlarda pek göremiyorum ya da ben dikkat etmiyorumdur bilmiyorum. İncelemeler de yer alan, güzel sorular sorup özgün cevaplar veren başarılı bir üyedir. Başarılarının devamını diliyorum.

Chnmct ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.