4.3

Lay's

önce - ürün kategorisine Korcen ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Baharatlı olanına bayıldığım cips markası. Dünya çapındaki en köklü isimlerden biridir. Sade olan cipsi her ne kadar tercih edemesem de yeni çeşnileri ve çeşitleriyle sevdiğim bir markadır.

5

Pepsi Co'nun sahip olduğu Frito-Lay şirketinin çıkarmış olduğu patates cipsi direk,ilk çıktığı dönemlerde köylü bir teyzenin reklamlarında oynayarak kısa sürede piyasaya girmişti, Türkiye'nin en iyi patateslerinden seçilmiş cips sloganıyla girmiştir piyasaya,Lay's fırında,İzmir tulum peyniri tadında gibi çeşitleri piyasada tutmuştur,Lay's yeni aramolar yeni baharatlarla farklı çeşitler üretmeye devam ediyor,patatesleri ince ve dişi acıtmadığı için tercih edilebilir.

4

Lay's çok tercih edilen bir cips markasıdır. Sanırım Frito-Lay zincirinden. Benim Lay's cipslerde en çok sevdiğim Lay's Fırından. Gerçekten bayılıyorum hem daha az yağlı hem daha çıtır çıtır hem de daha lezzetli bana göre.

5

Lay's bir cips markasıdır. En klasik modeli sarı paketli olan sade cipstir. Ayrıca Ödemişli Ayşe teyze markanın uzunca bir süre yüzü olmuştur. Benim en çok sevdiğim tükettiğim kısmı da Fırından olan versiyonudur. Bu versiyondaki cipsler kalın ve tırtıklı bir de yüzde elli az yağlıdır. Mevsim yeşillikleri ve yoğurtlu olan cinsi fırından olanın en çok satılan cinsidir.

Lay's ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.