3.9

Atatürk Üniversitesi

önce - mekan kategorisine Korcen ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Türkiye'nin en eski köklü üniversitelerinden birisi,Atatürk döneminde kararı verilen üniversite 1950'li yıllarda açılmıştır,Doğu Anadolu bölgesi'nin en büyük üniversitesidir,çevre illlerde de fakülteleri olan Üniversitenin Tıp Fakültesi,Eğitim Fakültesi,Mühendislik Fakülteleri ile öğrenci kapasitesi yüksek bir üniversitedir,ayrıca açıköğretim fakültesi de bulunmaktadır,Erzurum Merkez'in ekonomik gelişmesine önemli katkı yapmaktadır.

3

Lokasyon olarak pek olumlu bir etki yaratmasa da Türkiye'nin köklü üniversitelerindendir. Okuyan tanıdıklarımdan aldığım duyuma göre gayet kaliteli bir okul

4

62 yıllık bir üni ancak şehir ve halkı uzak durulcak cinsten. Memur asker öğrenci ve esnaf şehir bundan ibaret .yani zorunlu olarak yaşayanlar. Yerlilerin çoğu dışarda.
Diğer taraftan özellikle kimya konusunda DNA sarmalının ilk açıklayan İrfan hocanın üniversitesi. Diğer gözde Boğaziçi ODTÜ gibi okullardan tek farkı dil. Tabi ki bu kimya için.
Sonuc olarak idare eder bir unidir....

3

Atatürk üniversitesi 1957 yılında Erzurum’da kurulmus ünüversitrdir Türkiye’nin en eski yedinci ünüversitesi olarak biliniyor Erzurum kent merkezine 2 km mesafede bulunan Atatürk üniversitesi kampüsü 3000 dekar alana kuruldu

5

Atatürk Üniversitesi Erzurum'da olan bir üniversite uzaktan eğitim ve örgün öğretim şeklinde öğrenci alıyor, Atatürk Üniversitesi'nin öğrencilerinden duyduğum kadarıyla çok olumlu yönlerinin olmadığını konuşuyorlar

4

Şuanda okuduğum üniversite. 1957 yılında eğitim öğretim hayatına başlamış. İlk kurulan fakültesi Ziraat Fakültesidir.

Atatürk Üniversitesi
3

Açıköğretim ve örgün öğretimi olan sınavlarda baya kazık sorularıyla öğrencilerinin gönlünde taht kurmuş olan bir akademik Üniversite.

5

Atatürk ünüversitesi erzurumdadır ve baya başarılı bir okuldur oldukça puanı yüksek. Orda ğnüversite okucaksanız ordaki soğuk havayada katlanmanız lazım. Kışları çok sert geçiyor ve dondurucu

4

Bunu söyleyebileceğimiz çok fazla kişi yok ama çok güzel şeyleri ifade ediyor Gerçekten

2

Erzurumda mezun olduğum üniversitedir.Eğitim harcı yüksek olup kitap vb materyali olmayan öğrencisini önemsemeyen para odaklı üniversitedir.

5

Atatürk Üniversitesi mezunuyum. Erzurum çok güzel bir şehir. En son 2008 yılında Erzurum!a gittim. Bu yaz kısmet olursa tekrar gitmeyi düşünüyorum. Erzurum çok değişmiş diyorlar. Ben de merak ettim. Gitmeyi düşünüyorum.

5

Erzurum da olan bir üniversitedir güzel ve kalitelidir ama istersen ona bağlı açıktan da okumakta mümkündür

3

İsmi gibi çok güzel bir ilimizde olan üniversitedir. Doğu Anadolu Erzurum’da yer almaktadır. Koşun oldukça soğuk bir ildir. Gezilecek pek çok yer ve tarihi mekana sahiptir. Kışın bölgede kış turizmi hakim. Palandöken tesisleri Uludağ gibi işlek bir özelliğe sahip.

5

3 öğretmenimin mezun olduğu okuldur. Benim de Anadolu Üniversitesi ile arada kalmama neden olan okul :)

3

Üniversite ile ilgili ekşi sözlükte kategori açılmış. 10 sayfa yorum var baya komik anlatmışlar. 2001 de yazan bile var.

Atatürk Üniversitesi ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.