4.3

Soru cevaplayıp soruyu beğenmeyenler

önce - diğer kategorisine Chnmct ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Soruyu cevaplıyorsunuz fikirlerinizi söylüyorsunuz saolun çok teşekkür ederiz ama cevapladığınız soruya beğeni atmamak neden acaba. Hadi bazıları unutabiliyo ama mesela 20 cevap gelen soruya 2 beğeni kaşınca çıldırıyorum arkadaş bu unutmak drğil kasıt resmen.

5

bu gerçekten kasıt ya böyle birşey olamaz çok güzel anlatmışşın tebrik ediyorum.

3

İnsanları ille de beğenmeye mecbur muş gibi suçlamayı da ben anlamıyorum. Sadece beğenilen sorular cevap lana ak diye bir şart yok. Kişi beğenmediği soruyu da cevaplaya bilir. Ayrıca beğeni yapmak gibi bir alışkanlığı olmayabilir. Cevap verilmesi bile soru sahibine katkı sağlarken bir teşekkür etmek yerine suçlanmasını da ben anlamıyorum.

5

Soruya cevap verenler soruya like atmayabiliyor bazen hatta çoğu zaman. Bazıları bilmiyor, bazıları da unutuyor sanırım. Aslında bu kazançları etkilediği için büyük bir problem oluyor bizler için de. Fakat kasıtlı yapılıyorsa bu vahimdir. Ama kasıtlı yapan insan sorumuza da cevap vermezdi diye düşünüyorum.

5

İnsanın gözünden kaçabiliyor ya da kişiler beğenilerin kazancı etkilediğinin bilincinde olmadığı içinde olabilir. Çünkü üye olupta hala site içeriğiyle ilgili tam bilgi sahibi olmayanlar var.

3

Soru cevaplayıp soruyu beğenmeyen insanların bazıları beğenme seçeneğinin olup olmadığını bilmiyor bazıları ise unutuyorlar. Ama soruya cevap vermek kadar soruyu beğenmek de önemlidir. Bu sayede karşıdaki kişi daha fazla ap alabilir. Bu yüzden karşılıklı dayanışmayı sağlamak için cevaplanan soruları beğenmek gerekir.

Soru cevaplayıp soruyu beğenmeyenler ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.