4.3

Filmler

önce - dizi-film kategorisine Emrecan3801 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Filmler degisik duygularda hazırlanmıs gercek hayatı anlatan veya insanların soyut duygularını anlatan uzun profosyönel videolara verilen isimdir kimi zaman komik kimi zaman üzücu kimi zamanda aksiyon dolu hikayeler anlatır bazenleri ise hayatta gercegi olamıyacak olağan üstü olayları iste bunu verilen isimdir film , film izlemek güzel bir şeydir

5

Off birde yanında ketçap ve yoğurt olacak var ya mis gibi mis canım çekti birde kola olacak hadi afiyet olsun

3

Filmler vakit geçirmenin en güzel yollarından biridir. En zor zamanlarda kafa dağıtmak için birebirdir. Rahatlatır ve iyi gelir. Gerilim filmleri benim en sevdiğim film türüdür.

5

Filmler zaman geçirmek için en güzel yapımların başında gelir. Bir senaryo veya bir konu çevresinde görsel olarak çekilen filmlerin birçok türü vardır. Ben genellikle fantastik, bilim kurgu filmlerini seviyorum.

5

Filmler, diziler gibi bir olayı anlatan, karakterlere yani oyunculara sahip olan, olayın geçtiği mekan ve zamana sahip olan ve ilk olarak sinemada yayınlanan yapımlardır. Filmler dizilere benzer ama dizilerde bölümler ve sezonlar vardır. Bir olay bölümlerce devam edebilir. Ama filmlerde bir olay sürekli devam etmez ve filmin bitiminde tamamlanır. Eğer tamamlanmayan bir olay varsa ikinci filmde o konu işlenir.

Filmler ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.