4.0

Oje sürmek

önce - ürün kategorisine Arda01 ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

En zahmetli iştir! O pür dikkat, o nefesi tutma, o bozulmasın diye dakikalarca hareketsiz kalma.

4

Dünyanin en zor en ustalık gereken işidir milimetre hesabı ile fırçası tırnak üzerinde gezdirerek farklı renklere boyayan ustalar birde kuruması için zombi şeklinde garip hareketler ile kurumasını beklerler

3

Yemek yapan kadınlar için olmaması daha iyi bence. Zaten olmazsa olmaz bir şey değil güzellik açısından da... Doğal güzellik bana daha çok hitap ediyor.

4

Aşırı yumuşak tırnaklarım olduğundan benim içinişkence olan ama vazgeçemediğim eylem. Tırnaklarım kısacık da olsa o ojeler sürülecle arkadaş. Özellikle renk renk ojelere bayılıyorum.

5

Bence kullanmamanızı tavsiye eidyorum cünkü abdeste ve gusule engeldir.

3

her iki ele de sürmek bir sanat gerçekten kızların vazgeçilmezi bence hem kısa tırnakta hem uzun tırnakta güzel duruyor. bakımlı eller için bire bir

5

Oje sürmek kadınlara özgü bir sanattır. Kadınlar da oje sürmek ellere ve ayaklara sürülür. Ellere ve ayaklara farklı renklerde oje sürülebilir.

5

O kadar alıştım ki oje sürerken zorlanmıyorum. Beş dakikamı bile almaz iki kat oje artı üzerine koruyucu sürmek. Sıkıntı ojenin kurumasını beklerken girdiğin bitkisel hayat, ortalıkta aman elim değmesin bir yere tedirginliğiyle zombi gibi gezmek. Ama çok seviyorum mereti.

4

Oje, tırnaklara sürülen, çeşitli renklerdeki boyalardır. Aseton isimli bir kimyasal madde ile cikartilir.

4

Ojr sürmeyi seven kızları anlamıyorum o kadar çekici bile değil yani

5

Bir sanattir. Tirnak disina cikilmadan suruldugunde elde cok guzel gorundugu gibi uygulama esnasinda bi o kadar da sinir bozucu olabiliyor. Ustalik gerektirmeyeceginden eminim yasina gore renklerin tercih edilmesi daha hos olabilir.

4

Oldukça dikkat ve beceri gerektiren bir iştir. Tırnağın dışına taşırmadan sürebilmek bir marifettir. Ayrıca ojenin kat kat görünmemesi, pürüzsüz durması gerekir. Ayrıca sürdükten sonra bir süre kuruması için çok hareket etmemek gerekir yoksa bütün emek boşa gider :) Günümüzde oje sürmeyi kolaylaştıracak çeşitli aletler çıktı. Oje sürmeyi hiç beceremeyenler onlardan kullanabilirler.

3

Oje sürmek bir yetenek işidir. gerçekten çok dikkat edilmesi gereken ve özenle sabırla sürülmesi gereken bir şey oje. Taşmasın diye o daracık alanda milimetrik hareket edersin ve bir bakmışsın ki yine de taşmıştır. işte o an silip tekrar sürersin ve tam bir işkencedir. Ha bir de bekle ki kurusun kururken de dikkat edeceksin elini değdirmeyeceksin bir yere.

1

Hiç sevmiyorum her sürdüğümde bozuluyor ve komple siliyorum

4

Benim için oje sürmek özgüven veren, ve mutluluk katan bir eylem olduğudur. Tırnaklarım ne zaman uzun bakımlı ve ojeli olsa kendimi çok daha iyi hissederim. Tırnaklarımı törpüleyip düzelttikten sonra bakım yağı sürerim. Bir süre beklettikten sonra ruh halime göre bir oje seçerek güzelce sürerim. Ve kendimi çok daha iyi hissederim. Ellerimi görmek hoşuma gider.

Oje sürmek ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.