3.8

Millet vekili maaşları

önce - kişi kategorisine Chnmct ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Sadece mecliste uyuyarak, tartışarak, kavga ederek sylık 30-35 bin lira civarında ki maaşlarını asla haketmiyorlar. İnsanlar açlık sınırının altında yaşarken asgari ücrete yeterli olur diyen insanlar bu insanlar.

5

haksız kazançtan başka bir şey değil. millet vekilleri bizler için kararlar alıp bizlerin yönetilmesinde söz sahibi olacaklarsa eğer önce bizim yaşadığımız şartlardan bi geçsinler örneğin bikaç ay asgari ücretle geçinmek zorunda kalsınlar bakalım ne olacak.

5

40-50bin lira alıyor onlara yine bügünden itibaren yasa geçti maaş bu kadar alacaklar

3

45000 tl alıyorlar artı tüm masrafları meclis tarafından karşılanıyor para yine cepte

4

Millet vekili maaşları ülkenin adaletsizliğinin en büyük göstergelerinden biridir. Asgari ücret ile evini geçindirmeye çalışan milyonlarca ailenin aksine aylık aldıkları onlarca bin para ile rahat rahat geçinen insanların maaşıdır. Değişmesi gereken durumdur.

5

Milletvekilliğini meslek olarak da görüp sırf emekli olup dünyanın parasını almayı hedeflediğimiz meslek. Çok işin de tok iki kürsüde çık iki konuş oturduğun yerden para kazan çok büyük hırslarını yoksa şayet. Ama bazı zorlukları da var. Meclis lokantası filan onlara ucuz bar de dalga geçer gibi resim atıyorlar. O da ayrı bir şey. En son 30 000 filan diyorlardı.

2

Milletvekili maaşları haddinden oldukça yüksek maaşlardır. Ayda yaklaşık 30-35 bin lira maaş alırlar ve bu maaşların daha da artmasını beklerler. Ülkede sabahtan akşama kadar ağır işlerde çalışıp asgari ücret alan insanlar zar zor geçinirlerken onlar oturduğu yerden o kadar parayı cebe indiriyorlar. Ben kesinlikle hak etmediklerini düşünüyorum

2

Meclis toplantılarını izledikçe o maaşların hak edildiğini düşünmüyorum. Bazısı horul horul uyuyor bazısı sohbette, bazısı kavga etmeden konuşamıyor,.. Bir tanesine bile ulaşmak mümkün değil. Bir milletvekili maaşı kaç asgari ücret ediyor?

5

Milletvekillerinin maaşları her zaman tartışılır haldedir bana göre de biraz yüksek paralar dönüyor parayı hak edecek kadar çalışma uğraşma göremiyorum rahat gevşek davranıyorlar umurunda değil sadece halkın karşısında efendi görünmek çabası var biraz daha ciddi olmaları gerekir daha olgun kişilerin milletvekili olması iyi olur maaşlarının karşılığını veren çok az

Millet vekili maaşları ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.