4.2

Hızlıal.com

önce - websitesi kategorisine Chnmct ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Şirketlerine sahip çıkıp müşteri memnuniyetini ön planlarda tutabilseydi belkide şuan benzer şirketler ile kıyasıya rekabetin içine girmiş olabilirlerdi. Ama ödenmedik dış borçları yüzünden japonlara satılan bu şirket kısa zamanda battı ve sadece ondan kalan sanalpazar. Com adlı internet sitesi oldu.

4

İlk etapta hakkında methiyeler süzülen bir firma imiş. 2007 yılında mı ne kuruldu diye hatırlıyorum. Bar ara hizlial aşağı hizlial yukarı idi sonra öğrendik ki batmış. Kayıplı ürünler filan satmış bar ara iade almamış rezilliğim danışması Dilan oldu. Sahipleie değişmiş e haliyle o kadar skandala adı da değişti. Yeni ismini vermeyeceğim reklam olmasın.

3

Hizlial.com bir dönem çok popüler ve ünlü olan bir internet alışveriş sitesidir. Hizlial.com internet alışverişlerinde çok iyiydi ve sipariş edilen ürünleri hızlı bir şekilde alıcılara ulaştırıyordu. Ödeme sistemi ise güvenli yollardan yapılıyordu. Ama şansı yaver gitmedi ve maalesef battı. Adı birçok skandala karıştı ve sahipleri değişti.

5

Ben dünyanın her bir yanına gitmek istiyorum özelikle Fransa fransanjn her bir şehrini Paris sonra ispanya mısır o pramitleri görmek isterim sonra Çin Oraya da gitmek istiyorum Japonya ya gitmek istiyorum dediğim gibi dünyanın her yerine gitmek istiyorum özelikle dünyanın 7 harikasını görmek isterdim yani hedefimde ve hayalimde var gerçek olurmu olmazmi bunu zamanla görücez

paylaş - şikayet
3

Bir zamanlar icretsiz kargo fırsatı ve müşteri memnuniyeti odaklı bir siteydi ve fiyatları da normale göre daha ucuzdu fakat sonradan nolduysa site el değiştirip batmıştır.

Hızlıal.com ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.