4.7

Alışveriş sitesi

önce - websitesi kategorisine Guzinduran ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Hangi alisveris sitelerini guvenilir buluyorsunuz ? Gelen urunlerle gorseller arasinda fark oldumu ?

5

Alışveriş sitesi olarak internetten N11.com sitesini yaygın olarak kullanıyorum. Bu e-ticaret sitesi olan mağaza tamamen güvenilirdir ve şuana kadar siparişlerimde hiçbir sıkıntı yaşamadım herkese güvenli bir alışveriş için tavsiye ediyorum.

5

Hepsiburada.com veya Trendyol'u tavsiye edebilirim.

5

Gittigidiyor hepsiburada n11 gibi sitelerden satıcılara dikkat ederek(gittigidiyor ve n11'de)alışveriş yapabilirsiniz

5

Alışveriş siteleri internetten alışveriş yapmamız için tasarlanmış sitelerdir. Bugün neredeyse her üç siteden ikisi alışveriş siteleridir. Kitap, kıyafet, teknolojik aletler alabileceğiniz bu siteler çok çeşitlidir. İlk başlarda yalnızca kitap, kıyafet gibi şeyler için tasarlanan siteler günümüzde yemekler içinde açılmıştır. Yemek sipariş verebileceğiniz birçok site vardır. Kısa sürede kargo firmaları ile evimize kadar gelen ürünler bizi birçok vakit kaybından kurtarır. Aynı zamanda bu sitelerdeki indirimleri düzenli bir şekilde takip ettiğimizde büyük oranda para kaybı yaşamamış oluruz. Teknoloji geliştikçe bu sitelerde gelişmektedir.

5

En güvenli internet sitesi aliexpres gittigidiyor.com hepsiburada.com ve n11.com dur bana göre

4

GittiGidiyor, Hepsiburada,n11, Amazontr güvenle alışveriş yaptığım sitelerdir. Ama sitelerde bulunan satıcıların profillerinde bakarak satışlarını ve yorumları kontrol ederek sipariş vermenizi tavsiye ederim..

4

ihtican olan ürünü evinden yorulmadan telefon veya bilgisayardan kredi kartı ile ilgili sitelerden almaktır türkiyede örnekleri hepsi burada.com n11.com e pttavm başta olmak üzere yüzlerce sitelerdir ayrıca her firma kendine ait alışveriş sitesi vardır aldığınız ürün 3 5 günde gelir

5

Alışveriş sitesi, siteye göre değişen internetten elektronik, giyim, ev eşyası, mobilya, aksesuar, spor aletleri ve benzeri birçok ürün alabileceğim yerlerdir. Güvenli olduğu kadar güvenli olmayan alışveriş siteleri de vardır. Önemli olan güvenilir bir alışveriş sitesi bulmaktır. Bu sitelerin amacı kullanıcılara alışveriş yapabilecekleri bir ortam sağlamaktır.

5

Alışveriş sitesi, internet üzerinde rahat ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmamızı sağlayan sitelerdir. Bu sitelerin bazırlarında sadece elektronik eşyalar ya da kıyafet gibi kategorilerde ürün satılır ama birçok kategorideki ürünlerin bir arada bulunduğu siteler de vardır. Bu sitelerdeki en önemli şey güvenli ödeme sistemidir.

Alışveriş sitesi ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.