4.5

Bitmek üzere olan şarj

önce - oyun kategorisine Aley ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Hem de en olur olmadık yerde bitmek üzere olan şarj insanı sinirlendiriyor

paylaş - şikayet
3

Bitmek üzere olan sarjdan nefret ediyorum tam konuya girerken bir sess bilip bilip cihazi sarza takin diyede bir yazi otobusteyim nereye takiyim yuruyus yapiyorum muzik dinlerken ayni ses kendime takcak halim yok zaten bende elektirikte yok cildirmamak icten degil

5

Şuan da içinde bulunduğum durum.Sıcak yorganın içinden çıkıp masadan şarj aletini almak çok sıkıcı ve uğraştırıcı.Birisi sarj aleti versin lütfen.

paylaş - şikayet
5

Herkese göre eminim ki en sıkıcı durumlardan biridir. Şuan şarjım azalsı ve sarjda telefonla asla oynamıyorum o yüzden telefonu sarja takıp derhal uyuyacağım ve Ahmetesor serüvenine bugünlük son vereceğim.

4

Kimi için büyük bir sorun iken kiminin hiç umurunda olmayacak durumdur. Telefonun sizin için değeri neyse bu durumun sizin üzerinizde yaratacağı etkide bu oranda olacaktır. Telefondan çok fazla konuştuğunuz kişi, oynadığınız oyun ya da yaptığınız çalışmalar var ise bitmek üzere olan şarj sizi endişelendirecektir. Bunun için bir sarj bankası alabilirsiniz. Böylece sarj bitse dahi endişelenmenize gerek kalmayacaktır. Yine de telefonun insan bedenine ne denli zarar verdiği unutulmamalıdır.

5

Bitmek üzere olan şarj, günümüzde hemen herkesin en büyük gündelik sorunlarından biri haline gelmiştir.. akıllı telefonların adeta olmazsa olmaz biçimde hayatımıza girmesi şarj konusunu da otomatik olarak gündeme sokmuştur.. olur olmaz anda ve genellikle tam da lazım olduğu sırada bitme noktasına gelen şarj, insanları çileden çıkarmaktadır..

5

Bitmek üzere olan şarj ev içerisinde veya telefonunu, bilgisayarını şarjı biten ürünü şarja takabilecek bir noktadaysan sorun olmayan bir durumdur. Ama acil bir işin olduğunda veya ihtiyaç duyduğunda bu aletlerin şarja takılamayacak olması insanı sıkıntıya sokan bir durumdur.

5

Bitmek üzere olan şarj kötü bir dürüm yaşamadım ben ama şimdi herkesın yanında şarj kutuları power banklar falan var bu da cok sıkıntı olmuyor zaten

2

Bitmek üzere olan şarj, yüzde on beşten düşük olan şarjdır. Özellikle yüzde bir veya iki olduğunda şarj aletini bulup onu prize takmak için çok ani bir depar atılır. Eğer uzun yoldaysanız yanınızda şarj aletiniz ve powerbankiniz yoksa çok ama çok üzücü bir durumdur.

5

İnsanın sinirini bozan bir durumdur bir de yanında şarj aleti yoksa iyice can sıkıcı olan bir durumdur.

Bitmek üzere olan şarj ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.